ГЕРБ прекрачи границата в Смолян

ГЕРБ прекрачи границата в Смолян

Вчера кандидатът за народен представител и водач на листата на ПП в Смолян г-н Михал Камбарев сподели в социалните си канали притеснително съобщение, което баща му е получил от д-р Събев, водач на листата на политическа партия ГЕРБ.

Съобщението е изпратено няколко дни след поканата за дебат, която г-н Камбарев отправи публично към водача на листата на ГЕРБ. На този дебат трябваше да се обсъдят документи, разкриващи корупционни схеми, както и възможности за развитието на Смолян и региона след като се прекратят практики от предишните 12 години. Вместо да приеме поканата и да поеме отговорност за данните и фактите, които са в документите, д-р Събев уклончиво се опита да отговори първоначално с хаплива публикация на своята страница. А след няколкото разменени поста между двамата кандидати за народни представители в изминалите дни, водачът на листата на ГЕРБ си позволи и да изпрати своето послание към г-н Камбарев не как да е, а чрез неговия баща.

Г-н Камбарев твърдо заявява, че не го е страх от подобни индиректни заплахи, а дори напротив – мотивират го и му дават ясен знак, че е на прав път. Според него точно този модел на политическа репресия е разковничето за дългогодишния феодален строй на ГЕРБ през последното десетилетие и е решен да се бори срещу всетия страх у родопчани.

Младият политик и кандидат за народен представител апелира към всички, които са били жертва на политически натиск, или пострадали от политически интереси, да ги споделят публично с #ПокажетеСиЗаплахите.

Предизборен щаб на Продължаваме Промяната – Смолян

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ.

sabev

Платена публикация!

Вирни се горе