Георги Христов: Трябва да направим живота си цветен, да бъдем по-добри и да си казваме „Обичам те…“

Георги Христов: Трябва да направим живота си цветен, да бъдем по-добри и да си казваме „Обичам те…“

ГЕОРГИ ХРИСТОВ излиза пред публиката в СМОЛЯН със своята искрена изповед „МОЯТ ПЪТ…” на 21 март от 19:00 ч. в РДТ „Николай Хайтов”. Това е биографичен концерт-спектакъл, в който големият български изпълнител ще предаде в песни своя житейски път от началото до голямата сцена. Дни преди концерта, популярния изпълнител даде специално интервю за читателите на Smolyannews.com

Смолянската публика ви очаква на 21 март от 19 часа в РДТ „Николай Хайтов“ с голямо нетърпение. Кога за последно бяхте в нашия град, какво си спомняте и хареса ли ви?

Който веднъж е бил в Смолян, непременно се влюбва в него. Имам сантимент към вашия град повече от 30 години. В Смолян и специално в театъра съм изнесъл много концерти. Винаги съм бил изключително топло и горещо приет от смолянската публика, която много ценя и обичам. Последният концерт беше през 2000 година на площада до Каскадите. Тогава бях с моя оркестър с моя балет. Беше фантастичен концерт. Никога няма да го забравя. Бях в Смолян по покана на Община и мисля, че заслуга за този концерт имаше г-н Стефан Шарлопов.

Смолян е част от националното ви турне. Тук ще представите своя концерт – спектакъл „Моят път…“. Какво е новото и с какво се отличава този концерт от предишните?

Това е не просто концерт, а спектакъл. В него разказвам историята на своята кариера, от началото до ден днешен. Това е различното. Постарал съм се да не е само музика, а да бъда по-близо до публиката, да й разкрия много тайни от моята кариера. Ще бъде много интересно. Досега спектакълът се радва на голям интерес.

Какъв беше “Моя път…”, вашия път през годините – черно-бял или цветен?

Не всичко в живота е само черно или само бяло. Имал съм и възходи и застои. Такъв е живота на всеки човек. Аз винаги съм се стремял да правя живота си цветен. Всеки човек трябва да се опитва да разнообразява живота си. Трябва да избягаме от шаблона, да се усмихваме, да бъдем по-добри и по-често да си казваме „Обичам те…“.

Подготвил ли сте изненада за смолянската публика, която ви обича и ви очаква с нетърпение?

Изненадата ще я чуете на концерта на 21 март.

Благодаря ви!

Благодаря и аз! Желая успех, здраве и усмивки на всички в Смолян и доскорошна среща.

Обичаният изпълнител стартира национално турне „МОЯТ ПЪТ…”, което е голямото емоционално завръщане на певеца на голямата сцена. Смолянската публиката ще има честа да се насладят на един от най-големите гласове в бългаската музика.

Вирни се горе