Футболни турнири за деца ще се проведат в събота и неделя в Смолян

Футболни турнири за деца ще се проведат в събота и неделя в Смолян

Утре, 15 май 2021г. ще се проведе ежегодния футболен турнир за най-малките деца от детските градини в Община Смолян под мотото "Искам да стана футболист" . Спортното събитие ще се състои от 10 часа на градския стадион – Смолян /мултифункционалните игрища/, съобщи председателят на ОС на БФС-Смолян Радослав Фисински. Организатори на спортната проява са ОС на БФС-Смолян, Община Смолян и Левент Аврамов, които са осигурили купи и медали на участниците в турнира.

На следващият ден 16 май от 10.30 часа отново на стадиона в областният град ще се проведе кръг от регионална група деца U7 и U9 по футбол под мотото: "Не на агресията, но не за ден!" Спортното събитие ще се проведе с подкрепата на Община Смолян и Местната комисия за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни.

"Очакват ни много приятни спортни емоции, игри и забавления, така че очакваме смолянчани да присъстват на спортните събития. Участниците ще бъдат наградени с купи и медали осигурени от организаторите на футболните турнири, коментира за Smolyannews.com Радослав Фисински.

Спортните прояви ще бъдат съчетани с третото издание на младежкия спортен панаир, който ще бъде под надслов „Път към здравето“, организиран от община Смолян. Събитията ще се проведат при спазване на всички противоепидемични мерки!

Вирни се горе