Форум театър на тема: „Превенция на различни форми на зависимости“ в Чепеларе

Форум театър на тема: „Превенция на различни форми на зависимости“ в Чепеларе

Деца от 10 общини в България се готвят в #Чепеларе, за да представят форум театър на тема: „Превенция на различни форми на зависимости“

Забраняваме на децата си да ползват наркотици, те още по-силно ги желаят. Предлагаме им научна литература за вредата, която причиняват - с досада отместват четивото. Вдигаме им скандал - те прекъсват комуникациите помежду ни.

Тогава какво?

Отговорът е Форум Театър.

ЗАПОВЯДАЙТЕ!

НЕКА БЪДЕМ ОТГОВОРНИ ЗА ЖИВОТА НА ДЕЦАТА СИ.

ТЕАТЪРЪТ НЕ Е ПОДХОДЯЩ ЗА ДЕЦА ПОД 12 ГОДИНИ.

В гр. Чепеларе на 02.08. и 06.08.2022г. от 17.00 часа в НЧ «Родопска искра 1880» ще се проведат форум театрални представления от младежи на тема: „Превенция на различни форми на зависимости“ – една изключително креативна форма за превантивно действие и въздействие върху подрастващото поколение чрез арт техники.

На 02.08. /вторник/ ще участват младежи от възрастова група 15-19 години от с. Бистрица, община Дупница; гр. Ямбол – доброволци към община Ямбол във връзка с проблемите на зависимостите; гр. Златоград; гр.Кърджали – филиал на фондация „ПУЛС“ и гр.Гоце Делчев , които със своите форум театрални представления ще погледнат отстрани тежкият проблем „НАРКОЗАВИСИМОСТ“, влизайки в ролята на негова жертва.

На 06.08./събота/ ще участват младежи от възрастова група 15-19 години от гр. Перник фондация „ПУЛС“, ЦПЛР ОДК гр. Перник, гр. Чепеларе - ученици в ПГТГСС «Н.Й.Вапцаров», гр. Златарица и гр. Златоград – ЦПЛР ОДК.

Проектът „АЗ, ВМЕСТО ТИ”, финансиран от Министерството на младежта и спорта, Национална програма за изпълнение на младежки дейности по чл. 10а от закона за хазарта за 2022г. се изпълнява от експерти на театър „ЦВЕТЕ“ в периода 30.07-03.08 и 03.08.-07.08.2022г.

Вирни се горе