ЕВРОПА ДИРЕКТНО СМОЛЯН представя "Новите нашенци"

ЕВРОПА ДИРЕКТНО СМОЛЯН представя "Новите нашенци"

ЕВРОПА ДИРЕКТНО СМОЛЯН в партньорство със SMOLYANNEWS.COM представят "Новите нашенци"! В няколко поредни месеца в рубриката ще представим интервюта с хора от различни страни и националности, живеещи и работещи в региона на Смолян. Те ще разкажат за живота си в Родопите, за началото с неговите трудностите и предизвикателства и за мотивацията си да останат тук.

Днес ви представяме Соня Йосифов. Тя е хърватка. Пристига за първи път в Смолян през 2010г., за да се обучава за преподавател по йога. Тук обаче среща голямата си любов и в последствие създава семейство. "С Руси се запознахме през 2010г., когато дойдох тук на тримесечна програма, за да стана учител по йога с още 30 души от целия свят. Той беше учител по танци, а аз много исках да се включа в танцовата група. Всички момичета се заглеждаха в него, но той избра мен.... По това време исках да пътувам по света и да преподавам йога, нямах никакъв интерес към никого, но съдбата е имала други планове.", разказва Соня.

Altere text

Соня Йосифов е консултант и преводач с хърватски език за ozone.bg, freelance social media, manager и PR специалист. Преподава йога два пъти седмично в Fitness R23, а в свободното си време учи хомеопатия. Соня Йосифов е родена в Словения, в Копер, по това време семейството й живее в Истрия /част от Хърватия/ близо до Италия и Словения. В последствие заминават за Загреб, Хърватия където живее и учи.

Глeдaйтe интepвютo със Соня Йосифов в линĸa: https://www.facebook.com/100059997318522/videos/1082934449479775

Вирни се горе