ЕТ „Анри-64“ направи дарение за болницата в Девин, детските градини и училищата в общината

ЕТ „Анри-64“ направи дарение за болницата в Девин, детските градини и училищата в общината

Фирма ЕТ „Анри – 64“, собственост на доц. д-р Андрей Кехайов направи мащабно дарение на болницата в Девин, както и на детските градини и училищата, които се намират на територията на родопската община.

За нуждите на МБАЛ – Девин са дарени 5 специализирани болнични легла от ново поколение, 200 предпазни маски за лице с висока защита, стерилизатор, 10 брой хирургични сета, 50 литра дезинфектант и 100 броя банки с физиологичен разтвор на Натриев хлорид.

За нуждите на детските градини и училищата в община Девин, доц. д-р Анри Кехайов дарява 7 лаптопа, бяла интерактивна дъска и професионална копирна машина. По данни на дарителя, стойността му възлиза на 50 150 лв. Днес, кметът на Община Девин Здравко Иванов предаде част от дарението на директори на детски градини.

„Благодарим на доц.д-р Кехайов за жеста. Дарението направено от ЕТ „Анри-64“ ще подпомогне дейността на болницата в Девин, както ще е от полза за децата и учениците в различните детски градини и училища“, коментира кметът Здравко Иванов.

Вирни се горе