Емилиян Колевски, един от най-добрите български катерачи, идва в Смолян за уъркшоп по катерене

Емилиян Колевски, един от най-добрите български катерачи, идва в Смолян за  уъркшоп по катерене

Един от най-добрите български катерачи, Емилиян Колевски идва в Смолян за специално събитие на 15 октомври от 11:00 часа. Всички любители на природата, приключенските спортове и адреналина ги очакват незабравими моменти на „Невястата“ с безплатен уъркшоп с Емилиян Колевски.

В програмата са включени разходка по екопътека „Невястата“, уъркшоп по катерене с Емилиян Колевски с преминаване по Виа Ферата Невястата и катерене по изкуствена стена. За престрашилите се да преминат металния алпийски маршрут "Виа Ферата Невястата" ще има специални награди.

Събитието е част от екстремния спортен уикенд, организиран по инциатива на Димитър Кацаров, кандидат за кмет на община Смолян и кандидатите за общински съветници от „Новото време“ – КРОС. Уикендът, който включва и безплатна демонстрация и открита тренировка с ултрамаратонеца Красимир Георгиев на 14 октомври, е част от намерението на „Новото време“ – КРОС с бюлетина номер 68 да направят Смолян притегателно място за практикуващи нетрадиционни спортове и да привлекат младите хора в района с интересни събития.

За всички присъстващи са подготвени много забавления,
игри, добро настроение и подаръци.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Вирни се горе