Емил Келешев: Ще следим всяка една важна докладна в ОбС-Смолян. Ще огласяваме кой как гласува

Емил Келешев: Ще следим всяка една важна докладна в ОбС-Смолян. Ще огласяваме кой как гласува

„Всяка една докладна, заложена в дневния ред на Общински съвет – Смолян, ще бъде разглеждана щателно от  експерти на  политическа партия "Продължаваме Промяната" и ще се оповестява кои от общинските съветници как гласуват по най-важните проекти за решения.“, обяви областният координатор на "Продължаваме Промяната" в Смолян Емил Келешев, на среща с членове на общинската структура. 

"Общинските съветници и екипът на кмета Николай Мелемов трябва да са наясно, че в наше лице имат сериозен коректив и ще следим отблизо как се изразходват нашите пари и как се разпореждат с общинските имоти", заяви още Келешев. 

Той даде като пример едни от последните опити да бъдат раздадени сериозни средства към няколко свързани фирми, отговарящи за сметосъбирането и чистотата в Смолян.

"В края на миналата година, кметът Мелемов внесе предложение за вдигане на такса битови отпадъци и съответно план - сметката. За радост, те не бяха приети и с това се стопира допълнителното наливане на стотици хиляди левове. Ние обявихме публично кой как е гласувал. Така ще постъпваме и в бъдеще", добави областният координатор на "Продължаваме Промяната". 

Според Келешев, по този начин всеки един гражданин на общината ще може сам да си направи извода как гласуват общинските съветници, какво иска кметът и за кого и какво им е обещавано по време на предизборните кампании. 

От екипа на "Продължаваме Промяната" са готови да работят и по всеки един сигнал, който е подаден при тях и в него има съмнение за ощетяване на данъкоплатците.

Пресцентър: Продължаваме промяната

Вирни се горе