Емил Хумчев: Имаме готови решения и специалисти, които веднага да поемат кормилото на властта, за да се излезе от кризата

Емил Хумчев: Имаме готови решения и специалисти, които веднага да поемат кормилото на властта, за да се излезе от кризата

“В безвремие сме на постоянни избори, в които не може да се излъчи правителство. БСП в последните два кратки парламента беше най-конструктивна, излъчваше най-силни послания, и успяхме да излезем от матрицата, че БСП е партия на статуквото. Защото 4 години последователно и разумно, с всякакви действия, сме защитавали народа. Борихме се срещу управлението на ГЕРБ и считам, че в рамките на 46-тото НС много хора разбраха, че БСП е сериозна партия и отстоява това. Считаме, че е време БСП да състави правителство! Важно е да се гласува и е важно да се подкрепи БСП с № 33, защото предлагаме разумните решения!” Това заяви Емил Хумчев пред членовете от областта, които днес се събраха в Смолян на представянето на листата.

Водачът на листата на Коалиция “БСП за България” представи и останалите кандидати за народни представители, с които Левицата смята, че заслужава доверието на избирателите от Смолянска област.

“В листата залагаме на отговорни хора от цялата област. И разчитаме те да са нашите посланици, за да представим на всеки човек мерките, които сме заложили за излизане от кризата”, каза пред членовете на БСП Хумчев. Той заяви, че БСП е единствената партия, която има програма за първите 100 дни на новия парламент, като са заложени мерки за всеки един сектор. “Най-неотложни са мерките за енергийната криза – до 200 kWh за всяко едно семейство, нуждаещо се от помощ от държавата. Продължаваме дългогодишната ни политика за повишаване на доходите на хората. Четири пъти предлагахме повишаване на доходите на пенсионерите, наред с мерките, които предлагаме за младите семейства и за реално предотвратяване на демографската криза”, посочи Хумчев.

Водачът на листата на Левицата подчерта, че за 10 години област Смолян е най-бързо обезлюдяващата област от цяла България. “Този показател показва реално картината в нашата област и е абсолютен грях на управляващите през тези години. Това категорично трябва да се прекъсне! С мисия “България” БСП имаме решения, и конкретни стъпки да излезем от това безвремие и апатия. Много хора се подвеждат от популизъм. Излизат нови партии, от които не сме чули никаква идеология. Не е ясно какво ще донесат те. Ние предлагаме повече държава, повече регулация, подкрепа за възрастните хора и младите семейства. И да има повече за област Смолян в следващия бюджет, и то да не е на парче. Започваме срещи и представяне на антикризисните мерки по общини, спазвайки противоепидемичните мерки. Крайно време е вече да се вземат разумни решения!”, призова Хумчев като благодари на всички членове на БСП в областта за доверието.

“Заложихме водач на листата да е местен човек, с което показваме нашата позиция да се отстояват приоритетите на населението на областта в бъдещото управление. Имаме различна листа, както от опитни хора, така и от млади хора. Емил Хумчев има управленски опит и капацитет за решаване на проблеми. Тази листа трябва да ни мобилизира да покажем, че имаме ясна и категорична позиция за управлението на предстоящите избори”, заяви Милко Гавазов, председател на общинската организация на БСП в Смолян. Гласувайте за разумните решения с №33 в бюлетината на изборите за народни представители!

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Вирни се горе