“Елате и си вземете книга!”

“Елате и си вземете книга!”

Кандидатите за народни представители от "ПП - ДБ" подаряват книги на смолянчани по повод 24 май

В чест на Деня на българската просвета и култура и на славянската писменост, кандидатите за народни представители от коалиция "Продължаваме Промяната - Демократична България" в област Смолян организират специална инициатива за жителите на Смолян, като в днешния ден подаряват книги на гражданите.

Каним всеки от вас да се присъедини към нас на Стария център в град Смолян, пред офиса на "Продължаваме Промяната". Събитието ще се проведе от 12:00 до 18:00 часа, където ще раздаваме книги и ще се срещнем с вас, нашите съграждани. Нека заедно отпразнуваме този значим за всички българи ден, да споделим идеи и да продължим напред в името на промяната и по-доброто бъдеще за нашия регион и страната.

Михал Камбарев, водач на листата отправи своите поздравленич по случай празника: “Скъпи жители на Смолян и областта, честит празник на българската просвета и култура! Нека този светъл ден ни вдъхновява да продължаваме да се стремим към знания, просветление и културно обогатяване. Пожелаваме ви здраве, мъдрост и успехи във всяко начинание. Нека делото на светите братя Кирил и Методий бъде винаги живо в сърцата ни и да ни води към светло бъдеще.”

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Вирни се горе