Единствената ИТ академия в град Смолян - InForceIT, стартира новата си учебна итерация

Единствената ИТ академия в град Смолян - InForceIT, стартира новата си учебна итерация

Единствената ИТ академия в град Смолян - InForceIT, стартира новата си учебна итерация на 12.12.2022 г. (понеделник). Курсистите ще имат достъп до обновената учебна програма, включваща общообразователни курсове в областта на информационните технологии и възможност за профилиране в сферата на софтуерното инженерство и графичен дизайн.

Курсовете са подходящи за всеки, които иска да решава проблеми и мечтае за промяна и развитие!

deca

При започване на обучението си, както и след всяко завършено ниво, участниците полагат изпити, с които успешно издържалите могат да продължат към следващия курс. Курсисти, завършили модулите за напреднали на InForceIT, вече са ангажирани с реални проекти на академията, а част от тях се включват като ментори и лектори.

С действащите от края на 2021 година курсове за обучение, Инфорс успява да създаде активна ИТ общност в Смолян. Мисията на академията е да подготви качествени кадри, насочвайки вниманието на инвеститори и ИТ компании към родопския регион и стимулирайки стартирането на местни компании и възможностите за дистанционна работа и достойно възнаграждение на смолянчани.

akade

От InForceIT провеждат серия от срещи в училища и университетски филиали в Смолян, информирайки за възможностите ученици и студенти да се образоват или усъвършенстват в компютърните науки. Подобни информационни срещи предстоят и пред смолянския бизнес и държавните институции, служителите на които също могат да се присъединят към обучението:

На 07.12.2022г. (сряда) от 17:30ч., в зала 247 - презентация в сградата на община Смолян;

На 10.12.2022г. (събота) от 11:00ч. - Ден на отворените врати в SkyHub Smolyan;

На 10.12.2022г. (събота) от 14:00ч. - беседа и определяне на входящо ниво.

koko

Обучението в Инфорс ИТ се провежда присъствено в Споделеното работно пространство - SkyHub, създадено от Община Смолян. Всички желаещи на възраст над 12 години, могат да се регистрират и получат допълнителна информация на уеб сайта на академията - www.inforce.it

Вирни се горе