Две катастрофи са възникнали вчера, мъж и жена са леко пострадали

Две катастрофи са възникнали вчера, мъж и жена са леко пострадали

На 26.01.2023 г. около 09.40 ч. в к.к. Пампорово е възникнало пътнотранспортно произшествие с леко ранен участник в движението. Автобус "Фиат Дукато", при излизане от паркинг, поради пребоксуване, тръгва неконтролируемо назад и блъска 55-годишна жена. Пострадалата е с натъртване в областта на дясното рамо, болки в кръста и десния крак, без опасност за живота. Произшествието е посетено от екип на сектор „Пътна полиция“ и по случая е взето отношение по Закона за движение по пътищата.

На 26.01.2023 г. около 19.40 ч. в гр. Смолян, на кръстовище, образувано от улиците "Хан Пресиян" и "Първи май" е възникнало пътнотранспортно произшествие с леко ранен участник в движението. Лек автомобил "Тойота-Ланд Крузер" управляван от 44-годишен мъж от гр. Рудозем, поднася и се блъска в спрелия на кръстовището лек автомобил "Дачия-Дъстер", управляван от 36-годишен мъж, като го изблъсква в спрелия пред него лек автомобил "Ауди- А3, управляван от 37-годишен мъж.

Вследствие на катастрофата леко ранен е водачът на втория автомобил, който е контузия на лявата китка, без опасност за живота. Използвани са обезопасителни колани. Произшествието е посетено от екип на сектор „Пътна полиция“ и по случая е взето отношение по Закона за движение по пътищата

Вирни се горе