Двама пияни и един дрогиран спипаха на пътя

Двама пияни и един дрогиран спипаха на пътя

Двама пияни и един дрогиран спипаха на пътя за два дни, съобщиха от полицията. В РУ-Мадан е започнато бързо производство срещу 69-годишния Х.Х. от гр.Мадан, за това, че на 19 април т.г. около 21.35ч. в гр.Мадан на ул."Паисий Хилендарски" до бл.№9 е управлявал собствения си лек автомобил “Мерцедес”, със смолянска регистрация, след употреба на алкохол с концентрация 1,68 промила, установено с техническо средство. Отказана е кръвна проба. Водачът е задържан за срок от 24 часа. Работата по случая продължава.

Същия ден в РУ – Чепеларе е започнато бързо производство срещу 24-годишния Т.К. от гр.Чепеларе, който на 19.04.2019г. около 22.45 часа, в гр. Чепеларе на ул. “Здравец” е управлявал лек автомобил “Сузики Гранд Витара” със смолянска регистрация след употреба на наркотични вещества -тетрахидроканабинол, установено с техническо средство. Отказана е кръвна проба. Водачът е задържан за срок от 24 часа. Работата по случая продължава.

На 20.04.2019 г. в РУ-Чепеларе е започнато бързо производство срещу 25-годишния С.С. от гр.Чепеларе, който на 20.04.2019г. около 22.05ч. в гр.Чепеларе, на ул."Беломорска", пред № 44б, управлявал лек автомобил “Сузуки Витара” със смолянска регистрация, собственост на фирма частно дружество, след употреба на алкохол с концентрация на алкохол в кръвта 1.58 промила, установено с техническо средство. Отказана е кръвна проба. Водачът е задържан за срок от 24 часа. Работата по случая продължава.

Вирни се горе