Доц. д-р Андрей Кехайов със значимо дарение за община Девин

Доц. д-р Андрей Кехайов със значимо дарение   за община Девин

Доц. д-р Андрей Кехайов винаги е бил социално ангажиран с проблемите и потребностите на населението от област Смолян. След дарената медицинска апаратура на МБАЛ“Братан Шукеров“ гр. Смолян през 2021г, този път дарението на фирма ЕТ“Анри 64 – Андрей Кехайов“ е за жителите на община Девин.

По волята на дарителя за нуждите на МБАЛ Девин се предоставят 5 специализирани болнични легла от ново поколение, стерилизатор, предпазни маски за лице, дезинфектант и физиологичен разтвор на натриев хлорид. Дарението, на обща стойност над 50 х. лева включва и 7 лаптопа, интерактивна дъска и копирна машина за детските градини и училища на територията на родопската община, съобщиха от пресцентъра на ЮЕМФ.

„Благодарим на Доц. д-р Андрей Кехайов за жеста. Дарението направено от ЕТ“Анри-64“ ще подпомогне дейността на болницата в Девин и ще е от полза за децата и учениците в различните детски градини и училища“ . С тези думи г-н Здравко Иванов – кмет на Община Девин изрази своето отношение и това на общинската администрация към дарителя.

Вирни се горе