Дизайнерката на модния бранд BLINK Ради Лазарова взе участие в световен конгрес в Париж

Дизайнерката на модния бранд BLINK Ради Лазарова взе участие в световен конгрес в Париж

Дизайнерката на модния бранд BLINK Ради Лазарова взе участие в световния конгрес “Intercoiffure Mondial”, по покана на Стилист Капанов, който се проведе в кабаре “Paradis Laten” в Париж, Франция. Радослава Лазарова изработи тоалети специално за събитието съобразени с индивидуалните особености на всяка от дамите от балет “Boriana Dance”, както и вдъхновени от впечатляващото светлинно шоу и хореография. Тоалетите са изработени в една хармонична цветова гама, като палитрата е "quetzal blue", а играта на цветове и материи отразява прекрасно авторския и артистичния почерк на дизайнерката. Събитието беше уважено от 56 националности и всички бяха очаровани от представянето на България в лицето на балета, дизайнера и коафьорите.

„Според мен това събитие е признание за силата на духа, колективния труд, добрия сценарии, хореография и красивите облекла. Силните аплодисменти на 56 държави са за България. Голям е приноса и на тези, които не бяха на сцената. След поздравленията от всички президенти, както и от професионалистите от кабарето, си казвам - заслужен успех!", споделя стилист Капанов.

Това е първата световна сцена на смолянчанката Радослава Лазарова, която е двукратната носителка на „Златна игла“ и дизайнер на 2021 г. ,която дори бе наградена на сцената лично от стилист Капанов, със златен метал от “Intercoiffure Mondial”.

Вирни се горе