Димитър Настанлиев е новият областен координатор МГЕРБ

Димитър Настанлиев е новият областен координатор МГЕРБ

На свое заседание Изпълнителната комисия на ПП ГЕРБ днес утвърди Димитър Данчев Настанлиев за областен координатор на МГЕРБ в Смолян, съобщиха от пресцентъра на партията. Изпълнителната комисия взе своето решение на база на становището на НИС на МГЕРБ и протокола от областното отчетно-изборно събрание на МГЕРБ – Смолян, провело се на 07.09.2012 г. Димитър Настанлиев е от Смолян на 28 години, магистър по икономика, завършил Стопанска академия “Д. А. Ценов” –Свищов, специалност “Счетоводство и контрол”. За областен организационен секретар бе избрана Рада Кузманова, а за членове на областния управителен съвет са утвърдени Георги Йочев от Смолян, Георги Костадинов от Чепеларе и Анелия Хаджиева от Мадан.

Досегашният председател на младежката структура Венцислав Чолаков навърши 31 години и по устав той не може да продължи да изпълнява функциите на младежки ръководител, но остава в редиците на партията.

На събранието, провело се в областния град, присъстваха делегати от всички общини. Гости на форума бяха Стефка Икономова – организационен секретар на МГЕРБ, Сафие Ахмед – член на НИС на МГЕРБ, областният ръководител Николай Мелемов, народният представител и областен координатор на Жени ГЕРБ д-р Даниела Дариткова и Петя Пампорова – партиен административен секретар за областта.

Областният ръководител на ГЕРБ в Смолян Николай Мелемов поздрави младежите, благодари им за активната роля по време на изминалите предизборни кампании. Той отчете и приноса на членовете на младежката структура. „Инициативите трябва да идват от вас, а от мен имате пълна подкрепа,“ отбеляза Мелемов и допълни, че младежите са важна част от структурата на партията в Смолян и областта.

Депутатът д-р Даниела Дариткова насърчи членовете на МГЕРБ да бъдат още по-активни, отбелязвайки факта колко млади министри има в правителството на ГЕРБ и управлението на страната. Тя благодари на предишното ръководство за постигнатите успехи до момента и призова младежите да продължават да работят активно, да дават все повече нови и добри идеи за кампаниите, които предстоят.

Стефка Икономова информира присъстващите за предстоящите събития, като най-важните от тях са провеждането на обучителни университети. Зимният университет на партията за младежи ще се състои в началото на декември в Сандански, а в началото на следващата година ще се проведе стаж под формата на академия в Брюксел. Лектори ще бъдат евродепутатите от ПП ГЕРБ. На отчетно- изборното събрание на МГЕРБ бе приет отчетът за 3-годишния период на дейност, представен от досегашният областен председател на структура Венцислав Чолаков.

Вирни се горе