Димитър Кацаров се срещна в София с изявени личности, свързани със Смолян и региона

Димитър Кацаров се срещна в София с изявени личности, свързани със Смолян и региона

Димитър Кацаров се срещна в София с изявени личности, свързани със Смолян и региона. Сред присъстващите, дошли да изразят подкрепата си за кандидата за кмет на община Смолян от коалиция „Новото време“- КРОС и да му пожелаят успех, бяха Соломон и Гергана Паси, Виктор Жеков, един от най-известните треньори по сноуборд, Даниел Ангелов, ангажиран с развитие на планинското колоездене, ултрамаратонецът Красимир Георгиев, издателят Иван Панчев, сценаристът Александър Чобанов, предприемачи и обществени фигури.

Присъстващите се обединиха, че Смолян трябва да се възползва максимално от природните си дадености и да развива туризъм във всичките му форми. Това, което ще отличи Смолян и ще го постави по нов начин на туристическата карта на страната е добър туристически продукт, насочен и към алтернативните форми на туризъм – приключенски, събитиен, фестивален, астрономически, селски.

Поощряването на местните предприемачи и инвестициите за изграждане на инфраструктура, за подпомагане на къщите за гости, създаване на условия туристите да посещават природни атракции като пещери, екопътеки, маршрути за планинско колоездене и офроуд, е посоката за развитие на региона в сферата на туризма.

mata

trener Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Пресцентър "Новото време" - КРОС

Вирни се горе