Димитър Кацаров, кандидат за кмет на община Смолян от "Новото време" – КРОС: Хората в Смолян заслужават повече

Димитър Кацаров, кандидат за кмет на община Смолян от "Новото време" – КРОС:  Хората в Смолян заслужават повече

„Ново време за Смолян означава ново начало, нови хора, нови идеи и нов импулс – всичко, от което се нуждае нашият град“, каза днес Димитър Кацаров, кандидат за кмет на община Смолян от местна коалиция „Новото време“ – КРОС в предаването „Денят започва“ по БНТ.

„Като кмет на Смолян се ангажирам да работя за реалното решаване на проблемите в нашата община. Ще изготвя 4-годишна програма за изпълнение с ясни приоритети и разписани срокове, със заложен контрол на изпълнението. Това означава да върнем истинската роля на общината при изпълнението на всички ангажименти, за които хората ни се доверяват“, допълни Димитър Кацаров.

Той открои важните аспекти от програмата, подготвена съвместно с кандидатите за общински съветници от „Новото време“ – КРОС. „Инфраструктура, паркове, велоалеи, площадки, развитие на туризма, създаване на възможности за младите, с политика за насърчаване на експертните кадри, като лекари, фармацевти и други – всичко е в нашата програма, с ясна визия и конкретни стъпки“, изброи Димитър Кацаров по време на участието си.

„Хората в Смолян заслужават повече“, заключи кандидатът за кмет на община Смолян от „Новото време“ – КРОС с бюлетина 68.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Пресцентър „Новото време“ – КРОС

Вирни се горе