Димитър Кацаров към младите хора на Смолян: „Бъдете смели и свободни, бъдете себе си“

Димитър Кацаров към младите хора на Смолян: „Бъдете смели и свободни, бъдете себе си“

„Бъдете смели и свободни, бъдете себе си“ с този призив се обърна Димитър Кацаров, кандидат за кмет на община Смолян от местната коалиция „Новото време“ – КРОС с номер на бюлетината 68, към хората, предимно млади, дошли в Родопския драматичен театър „Николай Хайтов“.

Той говори вдъхновяващо на езика на младите, събрали се на концерта в Родопския драматичен театър. Там, на една сцена застанаха топ звезди от българската поп и хип-хоп сцена – Мария Илиева, 100 Кила и братя Христови. Водещ на събитието беше Даниел Петканов, инфлуенсър, познат в интернет пространството и със своите провокативни въпроси.

„В последния месец имах възможност да се срещна и да разговарям лично с много от вас, да чуя какви са мечтите и страховете ви, какви са желанията ви за промяна, какви са вашите идеи за развитие, вашите стремежи, и как си представяте мечтания град, в който искате да останете. Чух отговори, някои от които отдавна знам, но днес те кънтят още по-силно в съзнанието ми. Чух нуждата от повече възможности за работа, от повече възможности за инвестиции, от необходимостта от по-добра комуникация с вас“, обърна се Димитър Кацаров към събралите се.

Концертът, проведен на 27 октомври, отбеляза последния ден от предизборната кампания на Димитър Кацаров, кандидат за кмет на община Смолян и кандидатите за общиниски съветници от „Новото време “ – КРОС с номер 68 в бюлетината.

Димитър Кацаров сподели пред присъстващите, че това не е краят на кампанията, а началото на новото време за Смолян. “Това е мисия, на която съм посветен и вярвам, че заедно можем да я постигнем. Благодаря за подкрепата”, каза в края на обръщението си кандидатът за кмет на община Смолян Димитър Кацаров.

Димитър Кацаров подчерта също колко е важно всички хора, но особено младите да отидат да гласуват и сподели, че дори само това да е успяла неговата кампания да направи, да пребори апатията на младите и независимо от вота им, постижението си е заслужавало всички усилия.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

mitko.jpeg){: .flc .image-size--full srcset="https://smolyannews.eu-central-1.linodeobjects.com/s/images/pages/full/s/2023-11/16984233188351%20(2).jpeg 600w, https://smolyannews.eu-central-1.linodeobjects.com/s/images/pages/full/m/2023-11/16984233188351%20(2).jpeg 1200w, https://smolyannews.eu-central-1.linodeobjects.com/s/images/pages/full/l/2023-11/1698423318835_1%20(2).jpeg 2400w" sizes="(min-width: 1320px) 1200px, 90vw"}

Вирни се горе