Детски турнир по футбол „Купа Златоград“ се проведе в Златоград

 Детски турнир по футбол „Купа Златоград“ се проведе в Златоград

Златоград бе домакин на детски турнир по футбол, в който взеха участие 14 футболни школи с 25 отбора в три възрастови групи, от различни градове на България – 2010, 2011 и 2012 година.

„Купа Златоград“ за поредна година превърна седмицата от 01 до 08 април в детски спортен празник.

Кметът на Община Златоград Мирослав Янчев приветства всички участници в турнира, треньори, съдии и родители, като ги поздрави за подкрепата и увереността, които дават на децата. Пожела и занапред да продължават да ги възпитават в духа на спортсменството и честната игра, да ги учат да бъдат шампиони и на терена и извън него, да им дават знания и умения, за да се изградят като големи спортисти и достойни хора.

Поздрави и младите футболисти и ги увери, че „всички, заслужавате прозвището Победители, защото показахте умения, воля за победа и нестихващ ентусиазъм. Защото Победител е не само този, който е отбелязал повече голове и е спечелил дадена футболна среща, Победител е всеки, който е дал всичко от себе си на терена, който не е жалил сили до последния съдийски сигнал, който се е борил до край, показал е спортсменство и уважение към противника, към съдиите и към публиката“.

И не на последно място, изказа благодарността си и към организатора на „Купа Златоград“ – Бисер Бораджиев, който даде всичко от себе си за отличната организация на мероприятието, който въпреки предизвикателствата успя да създаде условия за много доброто провеждане на турнира.

Вирни се горе