Децата на „Родопа“ нанесоха първа загуба на „Пълдин“, победиха ги с 9:1

Децата на „Родопа“ нанесоха първа загуба на „Пълдин“, победиха ги с 9:1

Децата от формацията на Футбол – 7 от Детско- юношеската школа на „Родопа“ (Смолян) нанесоха първа загуба на връстниците си от „Пълдин“ (Пловдив), побеждавайки ги с 9:1. Момчетата водени от треньора Димитър Чолаков записаха внушителната победа в 7 – ия кръг на регионалното първенство на Пловдив. За тима от Смолян 3 гола вкара Степан Холод, на два пъти се разписа Денис Росенов, по едно попадение отбелязаха Александър Кадиев, Константин Илчев, Радослав Кичуков и Георги Ташков. Във втори пореден кръг, децата от Футбол – 7 завоюват победи срещу класни отбори, като в предишния кръг победиха ФК „Калояново“, като това бе първата загуба и за тима който е воден от бившият футболист на ФК „Родопа“ Иван Ангелов.

Юношите младша възраст на „Родопа“ записаха служебна загуба с 3:0 срещу „Старско Хасково“, след като в последния момент тима е отказал да приеме смолянчани за домакинска среща, уточнява треньорът Звезделин Чаушев.

Момчетата от Футбол – 9 записаха загуба от ФК „Беломорец“ (Асеновград) с 0:4.

Във вторник от 12 часа тимът воден от Левент Аврамов, Деца – Б приема в Смолян „Пловдив Сити“. Срещата е на Стадион „Смолян“.

Вирни се горе