Десислава Балевска–кандидат за нeзависим общински съветник: Смолян-Дом за нашите деца

Десислава Балевска–кандидат за нeзависим общински съветник: Смолян-Дом за нашите деца

  • Представете сe, ако обичате.

  • Казвам се Десислава Балевска и съм на 36 г.. Имам две дечица – на 2 години и 7 месеца и 11 месеца. По образование съм икономист. От 10 години съм в частния бизнес .Сайтът, на който може да получите по-подробна информация или да зададете въпросите си, е: http://www.dessybalevska.eu/

  • Защо решихте да се кандидатирате за независим общински съветник?

  • Причините са много. Някои от тях са, че: не открих човека, за когото бих гласувала на тези избори. От друга страна, откривам, че много малко млади хора се осмеляват да участват или биват канени да участват в управлението на града ни. Да не говорим за жени. В партийните листи от години стоят на първите места едни и същи лица.Но не и на последно място: Човек винаги трябва да има избор,това е негово право!

  • Какви са Вашите идеи за управлението на община Смолян?

  • Те са много и подробно можете да ги прочетете на адрес http://www.dessybalevska.eu/platform.html. В основни линии са: Формиране на международно лоби от именити граждани, които да представят лицето на Родопа планина пред света; намаляване на размера на местните данъци и такси; модернизация и оптимизация на пътната инфраструктура; насърчаване на усвояването на европейски програми;създаването на нови работни места и увеличаване жизнения стандарт на населението в общината; запазване чистотата и природните дадености на Родопите; формирането на общински спортен център; осигуряване на стриктен контрол при изпълнението на ремонтните дейности и качество на изпълнение; намаляване на бездомните кучета.

  • Какво е първото нещо, което ще искате да промените в общината?

  • Много неща искам да се променят! Но нищо не става просто ей така…, трябва време, усилие, воля. Може би бих алармирала за единен център за усвояване на европейски програми. Работещ, надежден, печелещ. От спечелените проекти ще се открият нови работни места. Ще се подобрят инфраструктура, туризъм, социални дейности… И така ще се завърти колелото!

  • Защо трябва да има млади хора в управлението?

  • Ако искаме да запазим нашия град и хората в него, трябва да можем освен съхраняването на традициите, да ги предаваме на поколенията след нас. В Смолян тази връзка отдавна е прекъсната. Все повече млади хора напускат града ни, както и селата около него. Ако не им дадем шанс да се развият тук и сега, те няма за какво да останат.

Нещо в заключение: Аз съм една съвсем обикновена майка на две дечица, която иска децата й да живеят в един прекрасен, спокоен и уреден град. Подкрепете ме на 23 октомври 2011г. с бюлетина № 24. Желая Ви един прекрасен и устремен ден!

Купуването и продаването на гласове е престъпление

Вирни се горе