ДЕН НА ОТВОРЕНИТЕ ВРАТИ В СПОДЕЛЕНОТО РАБОТНО ПРОСТРАНСТВО "SKY HUB SMOLYAN"

ДЕН НА ОТВОРЕНИТЕ ВРАТИ В СПОДЕЛЕНОТО РАБОТНО ПРОСТРАНСТВО "SKY HUB SMOLYAN"

На 11.04.2022 г. от 13:30 ч. Община Смолян обявява Ден на отворените врати за представяне на Споделеното работно пространство ,,Sky Hub Smolyan’’.

Пространството се намира в сградата на Стария общински съвет („Журналиста“) на адрес: гр.Смолян, ул. ,,Капитан Петко Войвода“ №11 и разполага със семинарна зала, удобни места за работа, високоскоростен интернет, кухненски кът и кът за отдих, което го прави подходящо за организиране на събития, срещи, семинари, както и за наемане от хора със свободни професии, които имат нужда от временен офис или от стартиращи фирми, които все още нямат свои помещения. Всеки, който желае да разгледа пространството е добре дошъл и ще бъде посрещнат от експерти на Общинска администрация- Смолян, които ще са на разположение за въпроси и разяснения.

В Деня на отворените врати ,,Sky Hub Smolyan“ ще бъде домакин на специален уъркшоп – „Климатична фреска“ – забавна и творческа игра, създадена от френския специалист по климата Седрик Ригенбак, която има за цел да повиши знанията на хората за климата. Сертифицираният фасилитатор на играта, Мартин Заимов, ще гостува специално за събитието, като с помощта на тесте от 42 карти ще представи на достъпен и разбираем език причинно-следствените връзки между човешката дейност и различните елементи на климатичните промени. Играта е подходяща за всеки, като има вариант за възрастни и вариант за деца. Повече информация за Климатична фреска може да бъде намерен на следния адрес: The Climate Fresk

Играта ще стартира в 14.00 ч., като ще бъде демонстриран вариантът за възрастни. В нея ще вземат участие студенти, НПО и представители на община Смолян. Оптималният брой участници е от 7 до 14 души.

С това Смолян става един от първите градове в България, домакини на събитието, като целта е да се постигнат 10 000 участници в страната.

Инициативата на Община Смолян e по повод предстоящият Международен ден на Земята – 22 Април и се осъществява, като част от дейностите на проект ,,+CityxChange“, финансиран по програма Хоризонт 2020.

За повече информация и записване за участие в играта: тел.:0301 /67637. Лице за контакт: Анастасия Даскалова.

Вирни се горе