Дърво падна върху лека кола в Триград

Дърво падна върху лека кола в Триград

Дърво падна върху БМВ-то на 35-годишния Даниел Александров от #Триград. Инцидентът е станал на 11 юни.

Преди година и половина той се прибрал от Танзания със съпругата си Елвира и трите им деца, родени там. В България те се сдобиха с четвърта рожба. Осем години той и брат му Виктор работиха в Танзания, ръководейки сервиз за поддръжка на строителна техника, пише Actualno.com.

Автомобилът е бил паркиран точно преди участъка, който пропадна при бедствието през декември месец, и в момента е в ремонт. Движението от десетина дни е напълно спряно и хората паркират превозните си средства на около четири километра от селото, точно преди свлечения път. Пеш се прехвърлят до отсрещната страна, където трябва да ги изчаква друг автомобил, за да се приберат в селото.

„Снощи между 10 и 11 часа ми се обадиха мои приятели и ми казаха, че е паднало дърво върху колата ми. Като отидох, видях, че действително голям бук е паднал и я е смачкал. Мисля, че от нея повече нищо не става, пълна щета е“, разказва Даниел Александров.

„Оставих я близо до строителния обект. Пътят в момента е затворен за движение. Там я бях паркирал, като всички останали. На разстояние 50-100 метра от пропадналия път. Не знам как се е случило точно на моята кола да падне.

Имам застраховка "Гражданска отговорност", която изглежда нищо няма да покрие. Звънях на застрахователи, на полиция, на "Гражданска защита", в общината. Никой не поема отговорност за щетата. Така остава“, коментира Даниел.

Вирни се горе