Данъчните отбелязват професионалния си празник - Денят на Св. Матей

Данъчните отбелязват професионалния си празник - Денят на Св. Матей

Днес 16 ноември Националната агенция за приходите отбелязва професионалния си празник Денят на Свети Матей - първият събирач на данъци. По случай празника си, данъчните от офиса на НАП в Смолян отчитат поредна година на рекордни приходи. До 31 октомври 2022 г. в НАП Смолян са постъпили близо 168 млн. лева, което е близо с 7.7 млн. лева повече в сравнение със същия период на миналата година. За улеснение на данъкоплатците, НАП предлага 160 различни онлайн услуги, което я нарежда на водещо място в страната сред дигиталните институции.

Отличните резултати, които постига НАП, се дължат на добре свършената работа, неуморния труд, високия професионализъм, постоянни усилия и стремеж за развитие на приходната агенция в името на потребителите. Партньорският подход на Агенцията спрямо бизнеса и гражданите води до положителна промяна в поведението на данъкоплатците.

„Пожелавам в днешния ден да си имаме доверие, да сме толерантни, да даваме признание, да вървим заедно по пътя на позиционирането на НАП, като една от най-успешните администрации в България“, каза директорът на офиса на НАП Смолян Таньо Караманолов в обръщението си към служителите на приходната агенция.

Честит професионален празник!

Вирни се горе