Дамски балеринки - Как да ги стилизираме тази есен? Защо са толкова модерни?

Дамски балеринки - Как да ги стилизираме тази есен? Защо са толкова модерни?

Балеринките отново се завръщат! Тези супер удобни и толкова симпатични и шикозни обувки са супер практични. Съчетават се много лесно с любимите ви облекла и са в толкова много различни дизайни. Любими на световните звезди, тези страхотни обувки канят да внесете повече удобство и шик в стила си още днес. Ето как да ги носите и защо да ги добавите в гардероба си още днес.

Вдъхновяващата история на дамските балеринки

Казват, че балеринките дължим на изящните феерични балерини, тъй като повтарят като визия техните палци. Според други пък историята на тези обувки може да се проследи назад чак до 16-и век, когато били носени от всички, преди да изпаднат в немилост заради френската кралица Катрин де Медичи, въвела модата на високите обувки. След френската революция балеринките отново се завърнали като предпочитани чифтове, поради своето удобство. В сензация в по-нови времена ги превръщат звезди като Бриджит Бардо и Одри Хепбърн. Оттогава до днес, те се покачват все по-нагоре в модните класации и тази есен са във вихъра си в колекциите на престижните брандове.

Защо дамските балеринки са толкова обичани?

Те са леки, удобни, изящни и предлагат да покорите ежедневието, а и по-специални събития, обути с комфорт в красив формат. Предлагат се в толкова много разновидности – с остри или заоблени върхове, с изразен ток, с различни декорации, от всякакви материали и в различни текстури, в цяла феерия цветове и комбинации между тях. От приглушени чифтове в класически черно, бяло и бежово, до страхотни неонови модели и златни и графични дизайни, балеринките имат по нещо за всеки. Нищо чудно, че са толкова любими на толкова много звезди. Едновременно практични, без да правят компромиси със стила, те дават на всяка дама възможност да покаже своя моден вкус. Идеални са за тези, които прекарват дълго време на крак и отиват на всичко. Класическият силует е минималистичен, но осигурява максимум ползи на дамата, която го носи. Много актуални са и моделите с еластична лента, минаваща през предната част на крака. Разгледайте и открийте своите любими модели дамски балеринки на сайта на CCC. Очакват ви разнообразни впечатляващи дизайни, сред които със сигурност присъстват и тези, подходящи за вашия натюрел и гардероб. Можете да разгледате обувките и във физическите магазини на марката, където ще откриете и други модни попадения за вас.

Как да стилизирате дамските балеринки?

Комбинирайте ги с готини разкроени шорти и къса плетена жилетка за супер свежа визия за по-топлите дни. Отиват си и с плетива на пластове, като можете да съчетаете с дълга плетена рокля и пуловер в контрастен цвят. Към по-приглушено и класическо облекло като черен елегантен панталон, нюд топ и късо кожено сако или яке, добавете ярки балеринки с животински принт. Не пропускайте да покажете красотата на есента и чрез чифтовете дамски балеринки в гардероба си. Съчетайте любим чифт сини джинси, красив кашмирен пуловер и палто с балеринки в бежови земни тонове. Сако в цвят шампанско и индиго джинси са идеален приятел на класическите черни балеринки. Двуцветен модел с върхове в черно, а тяло в крем, можете да съчетаете с къса минипола в бяло, топ в черно и готин тренчкот. Любимите ви джинси и бяла риза комбинирайте с пуловер на райе и готин чифт дамски балеринки. Ако обичате бялото, създайте тренди визия с бял панталон, пуловер и сако и балеринки в контрастно черно с лента през предната част на крака. Съчетайте елегантен модел от култовите обувки с черна рокля по тялото и чанта през рамо. Носете ги и с широки дънки и бейзболна шапка. Отиват си и с къс тренчкот, черна тениска и дънки с дължина над глезена. Вариантите да стилизирате балеринките са безброй. Експериментирайте и открийте своите. Идеалните чифтове за тази есен ви очакват на CCC. Обуйте се с практичен и модерен чифт дамски балеринки!

Вирни се горе