Да върнем живота в Смолян: Голямото прибиране

 Да върнем живота в Смолян: Голямото прибиране

Смолян се готви за едно незабравимо събитие, което ще привлече смолянчани от цяла България. „Голямото прибиране“ в Смолян, организирано от Михал Камбарев, кандидат за кмет на община Смолян и екипа му, има за цел да покаже колко жив и привлекателен може да бъде животът в нашия град.

Смолян, с чист въздух и изумителна природа, може да бъде идеалното място за живот и работа. На въпрос към млад човек в Смолян: „Защо се върна да живееш в Смолян?“. Отговорът беше: „Защото излизам от вкъщи в 7:30, карам си детето на детска градина и в 8:00 съм на бюрото в офиса, с приготвено кафе. Не се притеснявам за детето, не губя време в задръствания и се наслаждавам на повече време със семейството. За 5 минути съм сред природата, сред дивата красота на Родопа.”

В този контекст, млади хора, които са напуснали родния град в търсене на кариерни възможности в големи градове, сред които Пловдив, София и Варна, ще имат допълнителен повод да се завърнат, да усетят колко жив може да бъде Смолян, колко е хубаво всички наши приятели и цялото семейство да бъдем заедно, в името на една кауза!

Програмата на събитието включва:

13 октомври, от 20:00 часа – Warm-up party с участието на Q Tek Crew, DJ Samm The Man и Руси Йосифов. Място: Club „Erra“

14 октомври, от 16:00 часа – SMOLYAN talks, където успешни съграждани ще споделят своя опит и надежди за развитието на града. Сред част от лекторите ще бъдат Антоан Шотаров, предприемач, и Мария Жекова, победителка в седмия сезон на „Мастършеф“ и човек, който е избрал Родопите за свой дом. Място: Club „Erra“.

14 октомври, от 20:00 часа – Теодосий Спасов и Иван Шопов с танцова подкрепа на Руси Йосифов, Костадин Екзаров, Евгений Георгиев от Sleepwalkingz Crew. Място: Зала 1 на Родопски драматичен театър “Николай Хайтов”

14 октомври, от 22:00 часа – After party с DJ Samm The Man, Руси Йосифов и Никола Горялов. Място: Club „Erra“

Всички събития са напълно безплатни и са отворени за всички желаещи!

Смолян има потенциала да стане не просто градът, в който сме родени, но и мястото, където искаме да живеем, работим и създаваме бъдеще!

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Вирни се горе