Да върнем инвестициите в Смолян!

Да върнем инвестициите в Смолян!

Днес беше открито единствено по рода си в община Смолян Инвестиционно звено - новата инициатива на Михал Камбарев, кандидат за кмет на Смолян. Събитието събра гости, които подкрепиха идеята и целите на проекта.

Михал Камбарев откри новия офис, находящ се в гр. Смолян, бул. "България" 57, като сподели с всички гости своето вдъхновение зад създаването на Инвестиционното звено. Той подчерта важността на новия офис, който ще работи активно за привличане на инвеститори в община Смолян. Този проект представлява ключова стъпка към стимулиране на икономическия растеж на региона и създаване на нови възможности за работни места и насърчаване на местните предприемачи и граждани.

Инвестиционното звено има за цел да бъде комуникационна точка между инвеститорите и местната общност, като съчетава опита и ресурсите на Михал Камбарев и неговия екип с иновативните идеи и проекти на чужди и местни предприемачи. Кандидатът за кмет на община Смолян седем години е помагал на стотици общини в Европа да привличат инвестиции. За период от 5 години, той и екипът му са успели да помогнат на 130 общини да привлекат над 8.5 милиарда евро. Средно по 65 милиона на община. За сравнение - бюджета на Смолян е 75 милиона.

Опитът, уменията и контактите, които има Михал Камбарев са точно това, с което може да бъде полезен на Смолян в момента.

"След 4 години може да ни трябва управник с други качества. И следва да изберем друг. Сега обаче имаме нужда от инвестиции, работни места и причина заминалите млади да се върнат, а тези, които са в Смолян - да не заминават." заяви Михал Камбарев

Да върнем живота в Смолян с #66!

https://www.facebook.com/100059997318522/videos/1013797299843466

ppdb

https://www.facebook.com/profile.php?id=100059997318522

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Пресцентър ПП-ДБ

Вирни се горе