Проф. Георги Михайлов: Да преборим апатията като гласуваме с №1 в интегралната бюлетина!

Проф. Георги Михайлов: Да преборим апатията като гласуваме с №1 в интегралната бюлетина!

"Да преборим апатията, като гласуваме с №1 в интегралната бюлетина!" С този призив се обърна към избирателите водачът на листата на Коалиция БСП за България проф. д-р Георги Михайлов на предизборна среща в Община Мадан. След като направи обстоен анализ на вътрешно-политическата обстановка в страната и причините за нестихващите кризи, проф. Михайлов запозна присъстващите с програмните намерения на Коалиция „БСП за България“ за излизане от икономическата и политическа криза, в която е изпаднала държавата.

„Как така най-красивият и най-богат на природни ресурси район, какъвто е родопския е най-беден и с най-трудни условия на живот?„ - попита риторично професора. „Демографската криза придобива катастрофални размери, а обезлюдяването е повсеместно. Необходима е целенасочена държавна политика за развитието на тези региони и БСП е готова да предложи такава програма, ако получи доверието на предстоящите избори. С участието си в последното правителство, БСП беше единствената партия, която защити социално слабите, каквито са преобладаващата част на нашето общество. Повишението на пенсиите, безплатните детски градини, безплатните учебници , поставянето на таван на цените на електроенергията и много други са само част от социалната политика на партията“ – сподели Георги Михайлов.

Присъстващите кандидати за народни представители от листата на коалицията отговориха на многобройните въпроси и получиха уверение, че ще получат подкрепа на предстоящите избори.

Гласувайте с №1 в бюлетината за „БСП за България“ Да! Можем!

madan

bspmadan

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Вирни се горе