Да подадем ръка на Никола!

Да подадем ръка на Никола!

turnir

Организира се благотворителен футболен турнир, имащ за цел да събере средства, необходими за рехабилитационното лечение на Никола Хъмчев. Турнирът ще се проведе на 12-ти и 13-ти ноември, от 09 00-17 00.ч, на Многофункционална спортна площадка (Стария стадион), гр. Смолян.

Никола е един млад и вдъхновяващ човек, с непоколебим дух и страст към екстремните спортове. За съжаление обаче, става жертва на инцидент, който белязва неговото бъдеще и го оставя неспособен да води пълноценен начин на живот. Въпреки че оцелява след тежката злополука, Никола е прикован към инвалиден стол и има нужда от иновативна рехабилитация, която е доста скъпа . Младежът мечтае някой ден пак да се занимава със спорт и не губи вяра, че ще се изправи на крака, напук на тежката си съдба.

В инициативата избраха да се включат и именити българи, сред които добре известният на всички Христо Петров (Ицо Хазарта), който ще поднесе награди на първенците по време на неделната закриваща церемония, както и изгряващата музикална звезда Александър Робов, който избра да се включи и като играч в надпреварата.

Призив към гражданите на Смолян за участие отправи и Антоан Шотаров, успешен предприемач и горд родопчанин. Семейството му ще направи дарение, като ще удвои цялата събрана сума от такси от всички отбори, които се включат в инициативата.

Почетни гости на събитието ще бъдат кметът на община Смолян, председателят на общински съвет - Смолян, областният управител на област Смолян, както и всички народни представители от избирателния район.

Каним и всички граждани да подкрепят инициативата! Нека подадем ръка на Никола!

Относно участието в турнира:

Всеки желаещ може да заяви своето участие срещу скромната сума от 15 лв.

Записването става до 10.11.2022 г. (четвъртък). За участие се обърнете към:

Венцислав Чавдаров, тел. (+359) 87 906 5433/ (+359) 88 575 4269, email: ravnis@mail.bg, или

Антон Шемширов, тел. (+359) 88 517 1067.

Жребият ще бъде изтеглен в кафе "Нова България", гр. Смолян, в петък, от 10:00 часа.

Относно дарителска сметка:

За хората, които имат желание да допринесат към каузата финансово, отвъд организираната спортна дейност, оставяме данни за дарителската сметка тук:

Имена: Никола Венциславов Хъмчев

IBAN: BG25UNCR7000251409765

Кутии за дарения ще бъдат поставени и на място за присъстващите.

ОРГАНИЗАТОР: ВЕНЦИЛАВ СЛАВЧЕВ ЧАВДАРОВ

Вирни се горе