Д-р Нина Карова, ГЕРБ-СДС: Не мога да съм безучастна, гледайки как 3 години страната ни върви назад и надолу

Д-р Нина Карова, ГЕРБ-СДС: Не мога да съм безучастна, гледайки как 3 години страната ни върви назад и надолу

Д-р Нина Карова е родена на 9 юни 1989 в гр. Смолян. Завършила е медицина в Тракийския университет – Стара Загора. Има придобита специалност по акушерство и гинекология от Медицинския университет в Пловдив. Работи като акушер-гинеколог към ДКЦ – Смолян, МБАЛ „Проф. д-р Константин Чилов“ – Мадан, САГБАЛ „Ева – Сливен. Областен координатор на Младежи ГЕРБ. Семейна.

За мен най-важните качества за един политик са да може да решава проблеми и да помага на хората. Аз правя това всеки ден и хората ми вярват, защото не съм ги подвеждала.

Няма как да остана безучастна, гледайки как през последните 3 години страната ни върви назад и надолу във всяко отношение. Ако преди се чудехме как може да се подобри и модернизира, сега основната надежда на хората е да не става по-лошо и свободното й падане да бъде спряно.

За всички е ясно, че силният отбор на ГЕРБ сме единствените, които можем да направим това. Готова съм да поема тази отговорност и с нашия опит, експертиза и силна воля да върнем България обратно по пътя нагоре.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Вирни се горе