Д-р Красимир Събев, ГЕРБ-СДС: Спортистите учите децата на здравословен живот и аз всячески ще пазя интересите ви

Д-р Красимир Събев, ГЕРБ-СДС: Спортистите учите децата на здравословен живот и аз всячески ще пазя интересите ви

Благодаря на вас, спортистите, че се грижите за нашите деца да живеят здравословно. Преди години трудът беше водещото, на което ни учеха, но в днешно време спортът е единственият начин да се отделят децата от телефоните и компютрите. Заставам с целия си авторите пред вас, за да заявя, че всячески ще пазя интересите ви. Това заяви водачът в листата на ГЕРБ-СДС д-р Красимир Събев на среща с треньори от различни дисциплини и представители на спортни клубове в Смолян.

По време на срещата стана ясно, че в областния град вече има площадка за кросфит до стадиона, одобрен е проект за изграждане на покрито футболно игрище, което също ще е наблизо. На стадиона в Райково ще се прави поливна система, цялостен ремонт на съблекалните и на базата сгради към него, с идеята да се направят и стаи за настаняване за гостуващи футболисти. На спортната зала и на басейна ще се монтират фотоволтаици. В две училища – Седмо и Четвърто в Смолян, ще се изградят физкултурни салони. Предстои да се направи ски писта и ледена пързалка като атракцион. Увеличава се видеонаблюдението и осветлението на спортните обекти.

Всички тези проекти са обезпечени със съдействието и на д-р Събев.

Той отбеляза, че в продължение на 12 години трите институции - община, област и правителство, са работили в една посока и затова са свършени толкова много неща. „За проектите, които община Смолян подготви, съм направил всичко възможно да се случат“, каза водачът в листата.

Според него свършеното е видно - обновен стадион в Смолян, закрит плувен басейн, спортна зала, многофункционална спортна площадка, пъмп трак, постоянно игрище за плажен волейбол и много други.

„Животът спря преди три години. Аз не виждам нищо, което да е направила държавата за областта - пропаднали шкарпи, дупки по пътищата и никой не го е грижа. Ако продължим да се въртим в тази спирала от избори в избори, няма да излезем от омагьосания кръг“, посочи д-р Събев.

Според него изходът е масирана подкрепа за ГЕРБ, тя да бъде отново управляваща и да продължи подкрепата за спорта, защото за всеки родител е важно детето му да е на стадиона или в спортната зала, вместо на телефона.

„Има чуваемост от моя страна, може да не съм спортист, но откликвам на всички проблеми. Лекарите сме така устроени, че считаме всеки проблем за значим и винаги сме готови да помогнем“, допълни той.

„В БФС като част от УЕФА и УЕФА част от ФИФА има програми за детски футбол. Може да се наблегне на това, че Смолян е с история и традиции в спорта, в същото време е по-отделена зона - чисто географски като планински регион. Футболният съюз може да насочи пропорционално средства за детско-юношески футбол тук. Това е нашият аргумент и той е достатъчно силен. В крайна сметка е важно да ангажираме децата в училище и в спорта, защото знаем какво става, когато имат прекалено много свободно време. Затова съм готов да съдействам лично по темата футбол, не обиждам другите видове спорт, просто с този спорт съм най-запознат“, посочи кандидатът за депутат Тодор Батков-син.

Кандидатът за народен представител Андриян Петров каза, че по времето на ГЕРБ са изградени уникални спортни обекти в цялата област, а образованието, туризмът, културата и спортът са фундаментите за избора на младите хора да останат в родните им места.

По думите му много е важно общинската и държавната власт да са в една посока. „Ето, виждате, че три години нашият регион не е в полезрението на държавата и нищо няма наяве. Затова помолете, убедете всички ваши приятели и познати да гласуват и да подкрепят ГЕРБ с №22!“, призова Петров.

Участници в срещата отбелязаха, че спортната инфраструктура е прекрасна, но финансирането е проблем. Част от тях изразиха особено мнение относно забраната за рекламиране на хазарт, защото този приход засега се оказва безалтернативен.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Alternati text

Alternative t

Вирни се горе