Д-р Красимир Събев, ГЕРБ-СДС: Назрял е моментът да изберем дългосрочно правителство

Д-р Красимир Събев, ГЕРБ-СДС: Назрял е моментът да изберем дългосрочно правителство

Назрял е моментът да изберем дългосрочно правителство. Ще продължа да работя и занапред за малките населени места, за десетте общини, за Родопите, заяви водачът в листата на ГЕРБ-СДС д-р Красимир Събев пред жители на село Баните.

Той каза, че застава пред тях с цялата си отговорност и ще продължи да помага на хората от целия регион.

„Моят призив към вас е: Излезте да гласувате! С вашата подкрепа ще решаваме проблеми в социалната сфера, в здравеопазването, в общините, във всички обществени сфери. Надявам се да получим отново тази мощна подкрепа, каквато сме получавали винаги от Баните“, посочи д-р Събев.

Пред участниците в срещата той представи листата на ГЕРБ-СДС за област Смолян.

„Снощи имаше събиране на ПП-ДБ в Смолян и според тях всичко, направено хубаво, е от последните три години, а всичко лошо е направено от ГЕРБ. Не можаха обаче да кажат нито едно нещо, което са свършили за област Смолян. На практика три години държавата беше в режим „на изчакване“. Надяваме се ГЕРБ отново да застане начело на страната, за да продължим развитието си. Три години за живота на човек са страшно време. За този период едно дете се ражда, прохожда, проговаря. Държавата ни обаче проспа този период. Тъкмо бяхме набрали инерция, в Европа оценяваха България като достоен партньор, инвеститори влагаха парите си тук, но след това всичко се върна в изходна позиция. Сега ще трябва да загубим още време, за да си върнем доверието отново и да започнат нещата да се случват“, обобщи Андриян Петров.

По думите му културата за управляващите от ПП-ДБ е била „последна дупка на кавала“.

„Няма ли сигурност, няма ли приоритет към нашия район да се гледа с особено внимание и особена грижа, нищо добро не ни чака. Загубихме три години, в които 15 милиарда стоят и вместо да влизат в икономиката, те теглиха кредити, с които заробват и децата ни да ги плащат. Затова гласувайте за онези, които ги е грижа за региона, които с работата си оставят трайна следа за следващите поколения!“, призова Петров.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Alternativtext

Alternat text

Alternative tet

Alternati text

Вирни се горе