Д-р Красимир Събев, ГЕРБ-СДС: Ако и след тези избори не направим дългосрочно правителство, не съм оптимист за държавата ни

Д-р Красимир Събев, ГЕРБ-СДС: Ако и след тези избори не направим дългосрочно правителство, не съм оптимист за държавата ни

Ако и след тези избори не направим дългосрочно правителство, не съм оптимист за държавата ни. Много е отчетливо как последните 3 години всичко закъса. Проблемът е, че с правителства за няколко месеца нито може да се планува, нито да се осигурят пари, нито да се изпълни нещо. И това безвремие ще продължи, ако не се състави правителство, заяви водачът в листата на ГЕРБ-СДС д-р Красимир Събев пред жители на смолянското село Търън.

Той е категоричен, че ГЕРБ-СДС пак ще бъде №1 в класацията след изборите, защото обществото е узряло, че с експерименти повече не може да се кара.

„Затова моят призив е на 9 юни да гласувате с №22! Очакванията са ни за два мандата на ГЕРБ-СДС в Смолян - опитът и младостта заедно. Двамата с Тодор Батков-син ще работим заедно за Смолян, за Търън, за цялата област“, посочи д-р Събев.

По думите на Тодор Батков-син много е правено от ГЕРБ през годините, ще бъде правено още повече занапред, с нови сили и енергия.

„Нашата мисия е да подобрим инфраструктурата, защото тя води до отваряне на работни места, до повишаване на стандарта и удовлетвореността на хората от живота. Най-важно е да създадем условия младите да си останат в Родопите, защото те засега не виждат перспектива. Аз съм сигурен, че с д-р Събев, дай Боже, двамата да получим доверие, ще бъдем много добър тандем, който да защитава интересите на областта.“, каза Батков.

Кандидат-депутатът Васил Седянков, който е кмет на Широка лъка, обясни, че при ГЕРБ е имало темпо.

„На година правехме подобрения с по 100-200 до половин милион лева. Последното постановление от времето на ГЕРБ за Смолян беше 9 милиона лева и до миналата есен кметът инвестираше в инфраструктурата на града и селата. Последните три години правим само неща, които са от крещяща нужда. Ако осигурим 100 хиляди лева, е голям успех“, заяви Седянков.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Altere text

Alterna text

Al text

Alternativxt

Aernative text

Вирни се горе