Д-р Красимир Събев: Ангажимент на ГЕРБ е за саниране на още 2000 жилища

Д-р Красимир Събев: Ангажимент на ГЕРБ е за саниране на още 2000 жилища

Ангажиментът на ГЕРБ е за саниране на още 2000 жилища в следващите две години, съобщи в Златоград водачът в листата за област Смолян д-р Красимир Събев. По думите му политиката на ГЕРБ е всеки да се възползва от европейската солидарност и хората да видят, че нещо се прави за тях, което не е кампанийно, преди избори.

„Ако работехме кампанийно, много бързо щеше да бъдем изхвърлени от политическата сцена. Видяхме всякакви катаклизми - чегъртани, гонени, хулени, но с времето обществото узря, че това е партията с бъдеще. Надявам се това да са последните извънредни парламентарни избори“, подчерта д-р Събев.

Той обясни, че провеждането на мерки за саниране на жилищата дават възможност на хората истински да се облагодетелстват от зеления преход и да получат реални ползи от инвестициите в зелено – по-топли и уютни домове в обновени сгради, по-ниски разходи за ток и отопление.

„Социологическите проучвания сочат, че доверието на хората се връща към ГЕРБ и без нас управление е невъзможно. Апелът ми е да излезем да гласуваме, за да не позволим случайни хора да влизат в политиката. Затова призовавам за много по-висока изборна активност“, допълни той.

Д-р Събев обясни, че един от най-големите грехове през тези 3 г. е, че са трупани дългове, а пък не можахме да усвоим готовите средства от Европейския съюз, предназначени за България. Това е и една от причините нищо позитивно да не се случи в този период, като за Смолян не е влязъл лев инвестиция в инфраструктурата.

„Действително сме изправени пред много важни избори за националната ни сигурност, за националната ни стабилност, за европейската ни идентичност. Откак съм кмет досега не съм видял стабилност, ако ГЕРБ не участва в управлението“, посочи кметът на Златоград Мирослав Янчев. По думите му повече от всякога си даваме сметка колко е важно да се отворят европейските фондове, защото от 3-4 години сме в пълен застой.

„Повече от всякога си даваме сметка колко важен е планът за възстановяване - държави вече отчитат проекти, а ние още не сме стартирали дейностите. Ключовата Програма за развитие на селските райони е без никакъв резултат или с много забавени темпове, отново заради липса на стабилно правителство. Аз апелирам да бъде подкрепена нашата листа. Водачът ни д-р Красимир Събев е изключително достоен човек, който се отличава с отзивчивост, човечност, енергия. Винаги се е отзовавал, когато съм имал нужда. Надявам се да имаме правителство и двама представители от област Смолян“, допълни Янчев.

Общинският председател на ГЕРБ в Златоград Недялко Славов изтъкна, че очаква добро представяне на партията в региона и тя отново ще е първа политическа сила в общината. Според него все повече хора се убеждават, че начинът, по който ГЕРБ управлява, е единственият приемлив и възможен начин за развитие.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Вирни се горе