Д-р Димитър Пампоров повежда за втори път листата на „Изправи се БГ! Ние идваме" в Смолян

Д-р Димитър Пампоров повежда за втори път листата на „Изправи се БГ! Ние идваме" в Смолян

Д-р ДИМИТЪР ПАМПОРОВ повежда кандидатската листа на „Изправи се БГ! Ние идваме" за народни представители за 22 МИР – Смолян за предстоящите избори на 14 ноември. Д-р Пампоров е председател на Българския ветеринарен съюз за област Смолян. Практикуващ ветеринарен лекар с над 18 години стаж. Член на УС на РВК “Орфей” – Смолян. Семеен с едно дете.

На второ място в листата е инж. АНЕЛИЯ ПОЧЕКАНСКА – инженер лесовъд, автор на 18 научни труда и Класификатор на плевелите в България. През годините е заемала следните длъжности : председател на ГПК “Гора”, гр. Чепеларе, председател на Национално сдружение на собствениците на недържавни гори “Горовладелец”, член на УС на REFORD, на горско сдружение “Голина буково”, с. Малево и на Контролния съвет на ГПК “Св. Дух”, гр. Чепеларе. Директор на ТП ДГС – Хвойна до пенсионирането си.

На трето място е МЛАДЕН ЧАУШЕВ – учител, бивш директор и зам. – директор на СУ "Св. княз Борис"-с. Старцево, два мандата кмет на гр. Златоград.

Следва СЕВДАЛИН ЧАНДЪРОВ – роден в гр. Неделино. Средно образование е завършил в гр. Пловдив, където придобива специалност „Технолог в текстилната промишленост". По настоящем е строителен предприемач.

На пето място в кандидатската листа на „Изправи се БГ! Ние идваме" е РУМЯНА ГАВАЗОВА – инспектор по качество във водеща компания, производител на пластмасови компоненти и шпиц инструменти.

Шести е ВЕСЕЛИН БАЛИЙСКИ – има придобита образователна степен Магистър във ВСУ „Любен Каравелов" София с квалификация: „Промишлено и гражданско строителство"; магистратура по „Управление и организация на строителството". Дългогодишен служител в „Гранична полиция" /19 години, основно в РДГП Смолян/ Основните функции и отговорности, с които се е занимавал са в областта на логистиката: Обществени поръчки, Управление на държавна недвижима и движима собственост, строителство, поддръжка и ремонт, както и изготвянето на цялата документация обезпечаваща и отчитаща горните дейности. Упражнявайки правомощията си, е работил в тясно взаимодействие с гражданската администрация. В качеството му на началник на звено е придобил умения за работа в екип, управленски и организационен опит. В настоящия момент се занимава със строителство.

Седма позиция се заема от ВЕСЕЛИН МИХТАРСКИ – роден в гр. Рудозем. Средно образование завършва в ПМГ „Васил Левски" – Смолян, а висше в ПУ „Паисий Хилендарски" – гр. Пловдив, специалност „Математика". Работил в „Горубсо" АД – гр. Рудозем, като отговорник на склад на взривни материали. След това работи в „Тангра" ООД гр. София, като експерт по охрана и сигурност. Семеен с две деца. Притежава черен колан по Карате Жиу-жицу и треньор.

НА осмо място в листата е ДИМИТЪР КРОКОДИЛОВ от Чепеларе.

Мотото на кампанията на политическа коалиция „Изправи се БГ! Ние идваме!" е подкрепа за домакинствата, уязвимите групи и малкия и среден бизнес, а слогана – „Мутри вън"!

Вирни се горе