Creativiso® на 15 години!

 Creativiso® на 15 години!

С изискано парти CREATIVISO отбеляза 15 години от създаването на компанията, която е специализирана в изграждането на web сайтове и осигуряване на уникално онлайн присъствие. "През цялото време се стараем да задоволим на 100% нуждите на нашите клиенти. Днес – под името Creativiso® – продължаваме да работим за по-добро web пространство!", каза пред гостите Антон Кацаров - основател и управител на CREATIVISO.

firm

"За нас това е една много важна годишнина, защото за тези 15 години успяхме да се развием и да пораснем в пъти, и аз съм изключително доволен от резултата, особено през последните 1-2 години. Радвам се за екипа, който сформирахме. Изненади със сигурност ще има и в бъдеще. Планираме да реализираме нови проекти, които за сега ще запазя в тайна, допълни Антон Кацаров. В посоката, в която работим е да предложим възможно най-качествен продукт на нашите клиенти, на възможно най-ниска цена за стартиращи и малки бизнеси. Благодаря на всички, че сте тук, благодаря за доверието и подкрепата, която ни оказвате през тези години, благодаря на екипа с който работя, на семейството ми и моите родители", каза Кацаров.

sveh

Антон Кацаров по образование е компютърен инженер и технологиите са в кръвта му. Има над 15-годишен опит в уеб технологиите и онлайн решенията – както в изграждането на уебсайтове, така и в администрирането на сървърни архитектури.

Много близки, приятели и партньори уважиха тържеството. Гостите са насладиха на кулинарни изкушения, тематична торта, хубаво испанско вино и музикални изненади.

ttttiii

ves

toni

rad

torta

SMOLYANNEWS.COM благодари на Creativiso® за доброто сътрудничество и пожелава много здраве на целия екип, вдъхновение, мотивация и нови покорени върхове!

az

ЧЕСТИТИ 15 ГОДИНИ Creativiso®!

Вирни се горе