Четири пътнотранспортни произшествия през почивните дни

Четири пътнотранспортни произшествия през почивните дни

За периода от 13.08.2022г. до 15.08.2022г. на територията обслужвана от ОДМВР-Смолян са регистрирани четири пътнотранспортни произшествия, с материални щети без пострадали участници. Едно от тях е станало в с.Баните, а другите три са в гр.Смолян. Започнато е и бързо производство за притежание на наркотични вещества. И още от полицейския бюлетин:

На 13.08.2022г. в РУ Мадан е започнато бързо производство срещу 35 годишен мъж от гр.Рудозем, за това че държи в гараж, без надлежно разрешително, опаковани в плик високорискови наркотични вещества – марихуана 3.75гр.бруто тегло. Лицето е задържано за срок от 24 часа. Работата по случая продължава.

На територията на регион Смолян са ликвидирани 2 бр. пожари без преки материални щети: На 13.08.2022г. е получено съобщение за запалена битова газова бутика в гр.Златоград. Предполагаемата причината за възникване на запалването е техническа неизправност. Няма унищожено имущество. Произшествието е ликвидирано от екип на РСПБЗН – Златоград.

На 14.08.2022 г., на телефон 112 е получен сигнал за пожар без преки материални щети в сухи треви и храсти извън урбанизираните територии на площ от 30 кв.м. на гр. Неделино, местност „Чалови колиби“. Предполагаема причина – природни явления (мълния). Спасена е иглолистна гора с площ от 10 декара, намираща се в непосредствена близост до пожара. Произшествието е ликвидирано от екип на УПБЗН-Неделино.

Вирни се горе