Чепеларе посрещна Петър Гергьовски

Чепеларе посрещна Петър Гергьовски

Днес, 29.03.2023г., на площад "Олимпийски" в град Чепеларе с пита, мед и гайдарски поздрав бе посрещнат Петър Гергьовски - шампионът на планетата в паралелния слалом от Световното първенство по сноуборд за младежи - Банско' 2023. Децата от ЦПЛР Общински Детски Комплекс гр. Чепеларе бяха подготвили надпис " БРАВО ШАМПИОНИ", който заедно с множество български знамена гордо държаха.

Кметът на община Чепеларе Боран Хаджиев поздрави сърдечно носителят на златния медал и му връчи на чек за 1 000 лв., а на треньора му Васил Милчев – чек за 500 лв. Изказа своите благодарности и признателност към всички спортисти от община Чепеларе, към техните треньори и родители за неуморния труд и дисциплина, благодарение, на които ние всички се гордеем, че сме българи и че Чепеларе не спира да дава толкова големи спортни величия на Света - тенденциозно. Пожела им здраве и стрeмеж към покоряване на още много лични и спортни върхове!

Председателят на Общински съвет Чепеларе Слава Пепеланова също поздрави шампиона Петър Гергьовски и треньорът му Васил Милчев за постиженията. Възпитаниците от ЦПЛР ОДК Чепеларе отново стоплиха сърцата на присъстващите с изпълненията си и за финал шампиона и треньора поведоха всеобщото хоро. На събитието присъстваха Екатерина Дафовска и Радослав Янков - достойни примери за бъдещите поколения чепеларски шампиони.

Вирни се горе