"БСП за България" в Баните : Решаването на проблемите на хората в малките населени места трябва да бъде основен акцент в работата на следващите народни представители от област Смолян

"БСП за България" в Баните : Решаването на проблемите на хората в малките населени места трябва да бъде  основен акцент в работата на следващите народни представители от област Смолян

Кандидатите за народни представители на Kоалиция „БCΠ за България“ продължиха предизборната си кампания в Община Баните. Те се срещнаха с кмета Павлин Белчев, който запозна присъстващите с актуалните проблеми и помоли за разбиране и съдействие от страна на бъдещите депутати относно решаването им.

banite

Подробен анализ на предизборната обстановка в държавата направи водачът на листата проф. Георги Михайлов, който подчерта спешната необходимост от бързото сформиране на работещ парламент и правителство. "БСП е единствената партия, която има ясна и точна програма за излизане от кризата, като се осигури надеждна защита на бедните и социално слабите, които за съжаление са преобладаваща част в нашата страна", коментира проф.Михайлов.

Кандидатите Емил Хумчев, Рабие Кьосева, Севдалин Хъшинов, Зорница Радева, Радка Тунева-Янчевска и водачът на листата проф.д-р Георги Михайлов се срещнаха със симпатизанти и избиратели в селата Стърница и Баните. "От честите ни срещи в цялата област виждаме умора от избори, апатия към политическия живот. За нас това е основният опонент в една политическа кампания и основна цел - да убедим хората, че е важно да гласуват. Чрез техния глас ще се реши тяхното бъдеще", коментира Рабие Кьосева трета в листата на коалиция "БСП за България" и член на НС на БСП.

"След изборите очаквам различен парламент, както и да бъде съставено правителство. Твърде много се задълбочи политическата криза, трябва да решим първо нея, за да пристъпим към решаване на социалните въпроси, бедността, неравенствата, икономическите проблеми, енергийните въпроси. Държавата също така е време да се намеси по-сериозно при решаването на регионалните проблеми, които не са никак малко и се задълбочават, за които БСП има ясна програма и следва целенасочена политика", посочи Кьосева. По думите й решаването на проблемите на хората в малките населени места трябва да бъде основен акцент в работата на следващите народни представители от област Смолян.

Arabie

Присъстващите изразиха своята подкрепа към Българската социалистическа партия и поставиха редица въпроси към кандидатите за народни представители. Споделиха също така и своето одобрение **на предизборната платформа на коалицията.

Гласувайте с № 1 в бюлетината за „БСП за България“! Да! Можем!

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Astar

Вирни се горе