БСП се регистрира за участие в предстоящите местни избори в ОИК-Смолян

БСП се регистрира за участие в предстоящите местни избори в ОИК-Смолян

Днес, представителите на БСП за България се регистрираха за участие в предстоящите местни избори в ОИК-Смолян, съобщи кандидатът за кмет на Смолян Иван Френкев.

"Обикалял съм много по света, но винаги съм се връщал в Смолян. Тук е единственото място, което мога да нарека дом. Смолян може да бъде прекрасно място за живеене. Това може да постигне един млад, образован и енергичен кмет с визия как трябва да изглежда проспериращата община.

Издигнат съм за кандидат за кмет от БСП за България. Имам ясен план за развитие на общината, мога да обясня как ще постигна заложените цели и имам дългогодишен опит в управлението на местно и национално ниво. Участвам в това съревнование не за да ви убеждавам колко лошо е състоянието на общината. Предлагам решения на проблемите. Убеден съм, че претенциите за власт следва да се основават на компетентност и на отговорност към хората.

Нашата платформа дава отговор на очакванията на хората, като поставя акцент върху най-острите проблеми на гражданите. Опитът ми в местната власт показва, че доброто управление е базирано на разумен баланс в политиките и извеждането като приоритет на тези от тях, които могат да дадат тласък в развитието на общината. Моят фокус ще бъде върху 5 основни приоритета:

  • Грижа за кварталите и отдалечените населени места чрез ускорено развитие на инфраструктурата в общината и активно благоустрояване

  • По-високи доходи и икономическо развитие

  • Ограничаване темповете на демографската криза

  • Подобряване на качеството на живот и околната среда

  • Открито и прозрачно управление с цел прекратяване на корупционните практики и злоупотребата с обществените ресурси

Уважаеми съграждани,

Поемаме тези ангажименти пред вас с ясното съзнание, че очаквате повече. Знам, че жителите на община Смолян го заслужават. Очаква ни много работа, но трябва да върнем надеждата в сърцата си, че можем да превърнем нашият дом в модерна и развита община, посочи Френкев.

Да, ние можем!

Вирни се горе