Браншът награди Недялко Чандъров за цялостен принос

Браншът награди Недялко Чандъров за цялостен принос

Призът “За цялостен принос в развитието на българското застраховане“ – 2021 получи Недялко Чандъров, председател на управителния съвет и главен изпълнителен директор на ЗАД „Булстрад Виена Иншурънс Груп”. Наградата връчи Бойко Атанасов, председател на КФН, пише в.Банкер.bg

За 23-та поредна година Фондация „Проф. д-р Велеслав Гаврийски” връчи своите национални персонални награди за 2020 и 2021 г. на най-заслужилите експерти и професионалисти в секторите застраховане и осигуряване. Отличените със специални призове бяха представени от проф. д.ик.н. Нено Павлов, председател на фондацията.

Потърсихме наградения за „цялостно творчество” Чандъров, за да му честитим високото отличие. Безспорно призът го е зарадвал, но бил най-щастлив от факта, че оценката му е присъдена от неговите колеги от другите компании.

Кой е приносът му, който най-много цени, попита го „БАНКЕРЪ”. Недялко Чандъров отговори, че едно от най-важните неща, на които държи, са добрите отношения с клиентите, служителите и колегите му.

И малко хумор. Проф. Нено Павлов му честитил наградата и го го помолил съвсем насериозно: „ Недялко, ще разрешиш да чета в лекциите си пред студентите твоята автобиография?”. Ама тя е публично известна, има я на сайта на компанията, която ръководя, засмял се Чандъров.

Вирни се горе