Благотворителен концерт "Да помогнем на Мустафа Юсеинов" организират в Мадан

Благотворителен концерт "Да помогнем на Мустафа Юсеинов"  организират  в Мадан

Община Мадан организира благотворителен концерт за набиране на средства за параолиемпиеца – Мустафа Юсеинов. В концерта участие ще вземат две изключителни поп-фолк изпълнителки – Ашли и Ванеса.

Събитието ще се проведе на 02.11.2017г. /четвъртък/ от 19:00 часа в Спортен комплекс- град Мадан. Цената на билета е 8 лв. Билети могат да бъдат закупени предварително в Спортния комплекс или сградата на Общинска администрация ет.3 ст.305, както и на място преди концерта.

Припомняме, че Мустафа получи надежда от турска клиника, че след 25 години в инвалидна количка, отново може да проходи. Маданчанинът е преминал всички необходими прегледи в специализирана клиника в Истанбул и от там са предложили, освен да оперират дисковата му херния, която го мъчи от години, да му поставят и импланти за изправяне на гръбначния му стълб. Медиците му дали надежда, че благодарение на тези интервенции, той ще има възможност отново да проходи, ако бъде упорит. За целта обаче, световният шампион в хвърлянето на копие през 2015 г. и носител на редица призови класирания от различни републикански и международни първенства, ще трябва да заплати 25 хил. евро, а той не разполага с тези средства.

Вирни се горе