Бивш нападател на „Велбъжд“ на проби в „Родопа“

Бивш нападател на „Велбъжд“ на проби в „Родопа“

Бившият нападател на „Велбъжд“ (Кюстендил) Григор Карабаджаков, пристигна на проби в „Родопа“ (Смолян). Младият талант, който е с родопски корени започна тренировки с тима от Смолян, като старши треньорът на „зелено-белите“ Юлиян Сюрджиев ще му даде шанс за изява в предстоящата контрола в събота с „Левски“(Паталеница).

Към „Родопа“ се присъедини и вратарят Тодор Малинов, както и завърналият се след лечение на травма Иван Ангелов. Иван Караиванов също отново облече зелено-белият екип, след като през последния сезон пребиваваше в чужбина.

Юлиян Сюрджиев има желанието към отбора да привлече и Борислав Семетски, Георги Близнаков, Александър Чаушев и Радослав Самуилов, които на този етап играят в юношите младша възраст в школата на „Родопа“, но заради преследваните цели от отбора за лидерската позиция в Регионалната група, това най-вероятно ще се осъществи през пролетта.

Пристигналите в понеделник двама украинци на проби в „Родопа“, напуснаха лагера на тима, след като не успяха да потистигнат удовлетворяващи ги предварителни договори с тима.

Даниел Кутев е заминал на проби в тим от Втора дивизия в Гърция и за сега все още не е ясно неговото бъдеще.

Тимът напуснаха вратарят Стефан Дафовски, който си търси отбор от професионалния футбол и Стефан Киков, който прекратява състезателна дейност. На този етап Георги Пелтеков е с трайна контузия и също е изявил желание да не играе. Емил Мустански продължава с възстановяването си, след претърпяна операция, но най-рано може да започне да тренира през лятото.

Вирни се горе