Бездомните кучета и инфраструктурните проблеми на община Смолян дискутира Димитър Кацаров с граждани на Смолян

Бездомните кучета и инфраструктурните проблеми на община Смолян дискутира Димитър Кацаров с граждани на Смолян

Димитър Кацаров, кандидат за кмет на коалиция „Новото време“ и КРОС обсъди с работници в сферата на машиностроенето проблемите, които те очакват следващият кмет на община Смолян да реши. Сред най-важните казуси са тези, свързани с бездомните кучета и инфраструктурните проблеми в града.

Димитър Кацаров посочи, че една от основните точки в неговата и на кандидатите за общински съветници от коалиция „Новото време“ и КРОС програма са бездомните кучета. Справянето с проблема те виждат във възстановяването на общинския приют за кучета, като се следи стриктно за хуманно отношение към бездомните животни в него.

За инфраструктурните проблеми отговор ще бъде търсен в няколко направления, сред които проектиране и реализация на проект за нов облик на стария и нов център на града; създаване и поддържане на по-добра градска среда, включваща обществено строителство, зелени площи, спортни обекти, зони за пасивен и активен отдих, тематични паркове, благоустрояване на междублоковите и градски пространства и селата; търсене на решения за изграждане на нови паркоместа и отделни зони за търговия, отдих, велоалеи и други.

kros

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Вирни се горе