Betway Онлайн дава сериозно предимство на Манчестър Юнайтед срещу Лестър на „Олд Трафорд“

Betway Онлайн дава сериозно предимство на Манчестър Юнайтед срещу Лестър на „Олд Трафорд“

Възпитаниците на Ралф Рангник ще търсят задължителна победа в домакинството си на „лисиците“. [https://m.kazanlak.com/news-36363.html][��ретендентът за място в топ 4 – Манчестър Юнайтед] , приема гостуващия Лестър на 2 април от 19:30 часа в пореден двубой от английската Висша лига.

В последния кръг „червените дяволи“ се наложиха с 3:2 над Тотнъм у дома, но все още изостават на 4 точки от Арсенал, който е с 54 пункта и заема 4-ата позиция във временното класиране.

Началото на сезона в Премиър лийг беше повече от убедително за Манчестър Юнайтед, но постепенно формата на тима спадна и това логично доведе до слаби резултати и отдалечаване от челните места. След няколко кръга беше обявена раздялата с норвежкия специалист Оле Гунар Солскяер, а на неговото място застана Ралф Рангник, който ще изпълнява временно ролята на мениджър, а след края на сезона ще има консултативни функции в клуба. В последните дни за нов наставник на „червените дяволи“ се спрягат усилено имената на Ерик тен Хаг и Маурисио Почетино, но към момента шансовете на първия да оглави английския гранд са много по-големи. Лестър на Брендън Роджърс пък записа успех с 2:1 на „Кинг Пауър Стейдиъм“ срещу Брентфорд в последния кръг от първенството и към момента заема 10-ата позиция с 36 точки.

„Лисиците“ са големият победител в последните мачове с Манчестър Юнайтед, но сега предизвикалият истински фурор с появата си на българския пазар букмейкър – Betway bg, сочи футболистите на Ралф Рангник за фаворит в сблъсъка с коефициент от 1.53 срещу 6.00 за Лестър. Равенството като краен резултат пък е със ставка от 4.33.

[https://www.dnes.bg/sport/2022/03/14/betway-e-veche-na-pazara-v-bylgariia.5232 76][Betway Онлайн] предвижда, че домакините ще отбележат и първото попадение в срещата, като за това коефициентът е 1.42 срещу 3.10 за първи гол за момчетата на Брендън Роджърс.

Какви са шансовете на Манчестър Юнайтед и Лестър да си разменят попадения според Betway сайт – за опцията гол/гол английската компания дава коефициент от 1.66.

Един от вариантите за този мач е да бъде комбиниран краен резултат и двата тима да отбележат – за победа на „червените дяволи“ и гол/гол коефициентът е 2.87 срещу 8.50 за успех и гол/гол за Лестър. Същото комбо за равенство пък е оценено на 5.25.

Също така на официалния сайт на Betway имате възможност да правите залози при страхотни коефициенти за топ 5 първенствата в Европа, както и за останалите срещи от efbet Лига и голяма част от шампионатите на Стария континент.

Betway България има и доста примамливи предложения и оферти за всички свои нови клиенти. Бонус на Бетуей при регистрация достига до 100% от първоначалния депозит до 200 лева в секция Спорт.

[https://www.plovdiv24.bg/sport/1236707.html][Betway.bg] онлайн за България е отлично разпознаваема компания в цял свят и е сред най-значимите спонсори в света на спорта, което безспорно прави букмейкърът предпочитано място за всеки един привърженик на виртуалните спортни залози.

Вирни се горе