Betway бонус код за залог във финала на ФА Къп

Betway бонус код за залог във финала на ФА Къп

За разлика от организационните неуредици, които не позволяват на букмейкърите да включат финала за Купата на България във своите тиражи, датата за финала на ФА Къп е отдавна известна. Челси и Ливърпул ще спорят за най-старият трофей във футбола, а ние ще ви покажем как да извлечете максимума от Betway бонус код за този мач.

Датата е 14-ти май, а традиционно финалът трябва да се изиграе на стадион „Уембли“. Началният част е 18:45 български време. Всъщност, това ще бъде финал номер две през сезона между двата тима. Те си оспорваха и Купата на Лигата, където „червените“ излязоха краен победител след 11 перфектно изпълнени дузпи.

Какво ни показват коефициентите на Betway България?

Ливърпул е лек фаворит в мача. Коефициентът за победа на мърсисайдци в редовните 90 минути е 2.05. Равенство в редовното време се търгува при нива 3.60. Почти толкова е и коефициентът за победа на Челси – 3.50. Естествено, вие може да се застраховате и да заложите само в пазарите „Да вдигне трофея“. Премахването на една възможна опция води и до редуциране на коефициентите – тук вече победата за Ливърпул идва при нива от 1.50, а залог за успех на Челси може да ви донесе умножаване на залога по 2.40. Въпреки, че остават две седмици до първият съдийски сигнал, Бетуей ви дава над 100 различни възможности за залог.

Ще сътвори ли сензацията Ливърпул

Феновете на „Червените“ мечтаят за куадрупъл (спечелването на четири титли в един сезон). Юрген Клоп обаче е здраво стъпил на земята. Немският експерт говори пред медиите преди мача с Нюкасъл и каза, че „Ние сме спечелили само Купата на Лигата. Харесваме позицията, в която се намираме, но трябва да свършим още много работа, ако искаме да завоюваме още купи през този сезон.“ Те взеха с 2:0 първият полуфинал от Шампионската лига срещу Виляреал и изостават само на точка зад Сити в подреждането на Висшата лига. Дори и в международен план, големият съперник отново може да бъде Гуардиола. Манчестър спечели първият си полуфинал срещу Реал Мадрид и има доста добри шансове да стигна, най-после, до последния мач в турнира. Ливърпул трябваше да елиминира „гражданите“ и в полуфиналите на ФА Къп.

Изобщо не е нужно да коментираме игровата форма на Ливърпул. Те имат само една загуба през календарната година, но тя дойде в мача реванш срещу Интер, а „червените“ продължиха към следващия рунд без особени притеснения. Тиаго е човекът във форма през последния месец, а стандартния атакуващ тризъбец вече се състои от 5 равностойни нападателя. Към тях можем спокойно да прибавим и Дивок Ориги. Белгиецът има легендарен статут на „Анфийлд“, а появяването му на терена осигури победата в месното дерби срещу Евертън през миналия уикенд. Ако Ливърпул е в затруднено положение, спокойно може да залагате в Betway, че точно Ориги ще вкара следващия гол.

Какво става в Челси

Лондончани не успяха да защитят титлата си от Шампионската лига, но направиха сензационен мач на „Сантиаго Бернабеу“ и показаха, че все още са сред топ, топ отборите в света. Тухел е невероятен тактик и никак не е случайно, че класира отбора на два финала в домашните купи. Челси си гарантира място в топ 4 и може вече да се концентрира единствено върху този мач. Тимът нареди 5 победи в последните си 6 мача, но единствената загуба бе доста болезнена – с 4:2 от Арсенал на „Станфорд Бридж“.

Проблемите на клуба са свързани с неяснотата около собствеността. Тимът вече даде свидна жертва – Антонио Рюдигер си тръгва като свободен агент през лятото. Същата съдба, може би, очаква и още двама от титулярните защитници.

Един срещу друг

Последните три мача между тези отбори завършиха без победител. Близкото качество се доказва и от споменатия вече финал за Карабао Къп, където двата тима бяха разделени едва след 22-рата изпълнена дузпа. Преди две години, двата тима трябваше да изиграят още един финал – този за Супер Купата на Европа. Познайте как завърши мача? Точно така, на равно и с победа за Ливърпул при дузпите.

Бетуей бг прогноза

Победа за Ливърпул. Мърсисайдци са на вълната на вдъхновението и се намират в много по-добра форма. Тухел може да излъже всеки противник, но с не напълно концентрирани централни защитници, шансовете им за победа са изключително минимални. Спокойно може да се възползвате от страхотния Betway бонус коефициент от 2.05 за победа на „червените“ в редовното време.

Вирни се горе