Батето пак мераклия за президент

Батето пак мераклия за президент

Иван Славков–Батето ще е сред кандидатите за президентския пост на предстоящите в края на годината избори. Колоритният бивш шеф на БОК и БФС обяви официално новината в Хасково, където вчера се появи, за да полее 90-ата годишнина на единствения човек, издигнат от милиционер в генерал – Владимир Янев.

В компанията на областния управител Румен Данев и кметовете на Хасково и Димитровград Георги Иванов и Стефан Димитров Батето потвърди, че ще се включи в изборната надпревара, след като в средата на миналата седмица бившият спортен министър Васил Иванов–Лучано съобщи, че ще издигне кандидатурата му. Той ще заема ключова позиция в инициативния комитет, който ще се бори да направи Батето държавен глава. Според Лучано Славков е човек, който може да направи нещо реално за целокупния български народ.

След като Алексей Петров и други могат да бъдат кандидати, не виждаме причини и Иван Славков да не се кандидатира. Според мен той е дал доста повече от Алексей Петров за България и нейната реклама в Европа, е мнението на ексминистъра от кабинета „Сакскобургготски”.

Вирни се горе