БЪДИ ЧОВЕК! ДЕН ПРОТИВ НАСИЛИЕТО НАД ВСЯКО ЖИВО СЪЩЕСТВО!

БЪДИ ЧОВЕК! ДЕН ПРОТИВ НАСИЛИЕТО НАД ВСЯКО ЖИВО СЪЩЕСТВО!

Стефан Илчев изненадва Смолян с безвъзмездно участие в концерт против насилието. Гласовитият и харизматичен певец излиза на една сцена с малки и големи певци от Смолян и региона, за да кажат заедно:

НЕ! на всяка форма на насилието над живо същество!

Да подкрепим каузата с присъствието си!

Едно по различно събитие.

Един концерт от сърце, безвъзмезден дар от всички на сцената в името на каузата да направим живота си по-благороден, по-нормален, по-човешки. Нека заедно да отправим с присъствието си посланието, че заставаме срещу всяка форма на насилие! Нека заедно да застанем зад каузата, че всяко живо същество заслужава уважение и любов. Нека заедно дадем знак на младите, че агресията и насилието не са решение, а избор на слабия човек! Силата е в духа, силата е в доброто! Нека бъдем заедно на концерта и да подкрепим певците, които ще пеят за нас в подкрепа на каузата!

Нека бъдем човеци!

Ще започнем с шахматен турнир с послание, че може да се води спор, и да се решават конфликти без агресия, а с разум!

Инициативата е гражданска и се провежда под патронажа на кмета на Община Смолян Николай Мелемов.

Концерт „Бъди човек!

Място: Амфитеатъра на Смолян, Нов център. Дата: 20 август 2023 г. Час: 19.00 часа.

Със специалното участието на: Стефан Илчев, Катерина Стойнева от ОДК – Смолян, с ръководител Пламена Седянкова, Боряна Амуджева, Христо Робов, Мирела Славова, Владислав Хаджиев, Фолклорна формация „Звъника“, с ръководител Сийка Иванова, Людмила Настанлиева, клуб „Хоро".

Всички даряват участието си за каузата!

stefan

Вирни се горе