Асен Василев идва в област Смолян

Асен Василев идва в област Смолян

Предстои посещение в Смолян на един от лидерите на „Продължаваме Промяната“, Асен Василев.

Програмата му предвижда срещи с гражданите в няколко общински центъра в региона.

Асен Василев показа своята загриженост за развитието на региона като лично участва в регионалните дискусии от „Форум Развитие“, инициирани от Михал Камбарев. Форумът се проведе през м. юли в община Баните и очерта ключовите проблеми на Смолянска област като набеляза основите на стратегия за развитието на региона.

„Основният проблем на целите Родопи е свързаността, което е в пряко отношение с качеството на живот. Изключително важно е за региони с такива тежки, трудни и сложни проблеми, да се разработи много детайлен план“, заяви на дискусията Василев.

Екипът на „Продължаваме Промяната“ има амбицията да създаде действаща стратегия за развитието на област Смолян, след предстоящите срещи в региона.

Асен Василев и екипът от местни представители на коалиция „Продължаваме Промяната“ в Смолян, начело с Михал Камбарев, ще посетят следните населени места през следващите два дни:

• гр. Мадан, 13.09.2022 г., 17:30 ч., централен площад пред сградата на Общината;

• гр. Смолян, 14.09.2022 г., 11:00 ч., Стар център;

• гр. Девин, 14.09.2022 г., 15:00 ч., до Аквапарк „Девин“;

• гр. Доспат, 14.09.2022 г., 17:30 ч., Нов център.

Всеки, който има желание да отправи въпроси, да сподели проблеми и идеи, касаещи развитието на региона, ще има възможност лично да го направи с представителите на партията в обявените срещи.

Пресцентър Продължаваме Промяната – област Смолян

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Вирни се горе